U društvu dobrog prijatelja

Urnebesan intervju princa Harryja uz čajanku: Otkrio sinovu prvu riječ, ali i razlog odlaska od obitelji

Vojvoda od Sussexa susreo se sa svojim prijateljem, komičarom Jamesom Cordenom koji ga je odveo na obilazak Los Angelesa u otvorenom busu na kat. Njihovo druženje nije moglo proći bez zezancije, čaja, kolačića, ali i nekih ozbiljnih tema.

Početkom veljače se šuškalo kako princ Harry sprema neki tajni projekt jer je viđen u autobusu na kat sa svojim prijateljem i komičarom Jamesom Cordenom. No, sada je svima jasno da je vojvoda od Sussexa snimao epizodu za Cordenov The Late late show koja je izašla jučer u večernjim satima.

Čitajte i: Tajni projekt princa Harryja? Dok Meghan doma čuva njihovog sina, on se zabavlja u društvu slavnog komičara

Sudeći po urnebesnom videu i fotografijama, dvojici prijatelja je bilo jako zabavno dok su pili čaj i jeli kiflice u otvorenom autobusu, čavrljali i razgledavali Los Angeles. Bilo je očito da je Harry vrlo uzbuđen zbog ovog neobičnog druženja te je Cordenu otkrio i neke detalje vezane uz njegovog sina Archieja, suprugu Meghan Markle pa čak i njegovu baku, kraljicu Elizabetu II.

image
Posjetili su kuću gdje se snimala hit serija 'Princ iz Bel Aira'.
CBS/FERRARI/PROFIMEDIA

Tijekom kratke stanke za wc, posjetili su kuću koja se koristila za snimanje hit serije 'Princ iz Bel Aira'. Corden je čak nagovarao Harryja da kupi tu kuću kako bi bio "princ koji živi u kući princa", što je Harryja jako nasmijalo i zabavilo.

Kada nagovaranje nije upalilo, Corden je nazvao Meghan preko Face Timea kako bi dobio njezino mišljenje.

"Bila bi princeza od Bel Aira", rekao joj je Corden, na što je ona odgovorila: "To je odlično, ali mislim da smo se dovoljno selili. Kako napreduje tvoja turneja po Los Angelesu, Haz?".

image
James Corden malo je pročavrljao s Meghan Markle preko Face Tima.
CBS/FERRARI/PROFIMEDIA

Cordena je Meghanin nadimak za supruga prilično iznenadio pa je prokomentirao da nije znao da Harryja od sada zove upravo tako. "Pa nisi mi žena", odgovorio mu je Harry.

Čitajte i: Meghan Markle sprema veliki intervju! Otkrit će sve o majčinstvu, braku i životu pod pritiskom javnosti

Archiejeva prva riječ

Osim nadimka, Harry je tijekom njihovog druženja otkrio i Archiejevu prvu riječ te što je praunuku za Božić poklonila Elizabeta.

"Moj sin sada ima više od godinu i pol, urnebesan je, ima fantastičnu osobnost i već sastavlja dvije, tri riječi, već pjeva pjesme. Njegova prva riječ bila je 'krokodil', tri sloga", ispričao je Harry te nastavio: "Baka je pitala što Archie želi za Božić, a Meg je rekla aparat za pečenje vafli. Sada ih stalno jede za doručak. Doslovno se ujutro probudi i prva riječ su mu 'vafli'".

image
Čaj i kiflice? Zašto ne!
CBS/FERRARI/PROFIMEDIA

Osvrnuo se i na odlazak

Naravno, Corden ga nije propustio pitati za razlog "odvajanja" od ostatka obitelji i preseljenja u SAD. "Zapravo se nismo odvojili nego povukli. To je vrlo teško okruženje, kao što mnogi vide. Svi znamo kakvi su britanski mediji i što mogu te je sve to uništavalo moje mentalno zdravlje", rekao je Harry.

Čitajte i: Blizak prijatelj princa Harryja potvrdio ono što se mjesecima šuškalo: ‘Njemu je srce slomljeno, ali...‘

"Pomislio sam: 'ok, ovo je toksično' pa sam napravio ono što bi napravio i svaki drugi suprug - odveo svoju obitelj iz takvog okruženja. Nikada nismo otišli u pravom smislu riječi, barem što se mene tiče. Uvijek ćemo doprinositi obitelji i kruni jer moj je život javna služba i to se neće promijeniti, gdje god da se nalazim", zaključio je princ.

Linker
16. travanj 2024 20:38