Bake više nema

Uplakana Kate je djeci otkrila kako ju je utješio mlađi sin

Kad se činilo da neće izdržati, prišla je grupi djece i ispričala im nedavnu zgodu s princem Louisom.

Suspregnutih suza i mršavija no ikada prije, Kate se tijekom nedavnog susreta sa sunarodnjacima odvojila od supruga Williama, šogora Harryja i šogorice Meghan. U skladu s nedavno dodijeljenom titulom princeze od Walesa od nje će se ubuduće očekivati još veći angažman i preuzimanje inicijative. Pa i u najtežem trenutku, dok kraljevska obitelj tuguje za najdražim članom.

Kako je kraljica bila obožavana ‘baka‘ cijeloj naciji, prišla je utučenim sunarodnjacima ispred ulazne kapije dvorca Windsor kako bi podjelili osjećaje i utješili jedni druge. Isto su učinili princ William, Harry i Meghan, no u Kate je bilo uprto najviše suznih pogleda. Polako je prolazila duž špalira zadržavajući suze (vjerojatno je u sebi ponavljala da ih kraljica nije tolerirala ni u kakvoj situaciji), a sunarodnjaci su joj pružali ruke, trudeći se utješiti i sebe i nju. Pokazivali su joj istu ljubav i poštovanje kakvo je nekada iskazivano princezi Diani.

image

Dolazak u Windsor.

JAMES WHATLING/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Njezin se izlazak ispred kapiju odužio, a suza u očima bilo je sve više. Kad se činilo da neće izdržati, prišla je grupi djece i ispričala im nedavnu zgodu s princem Louisom, nestaškom koji je u lipnju, prilikom mimohoda u čast kraljičinog dijamantnog jubileja, na balkonu Buckinghamske palače, slavljenici ukrao show, piše Daily Mail.

I on se, poput starijeg brata i sestre, Georgea i Charlotte, mora priviknuti na nove okolnosti i promjenu u dinastičkom redoslijedu: dosad su nosili prezime Cambridge jer su im roditelji donedavno titulu vojvoda od Cambridgea. No sada su djeca princa i princeze od Walesa i novo će im prezime u školi bit će im - Wales.

"Louis mi je rekao da je baka sada s djedom", rekla je Kate djeci koja ju je pokušala utješiti ispred kapije na ulazu u posjed Windsor. Mališani su ozbiljno kimnuli. Vjerojatno bi i oni nešto slično rekli da su na prinčevom mjestu. Vidjelo se da je Kate našla način kako se povezati s ljudima.

Linker
20. travanj 2024 09:53