Izlazak bez braće

Ukrala svu pozornost: Mala vragolanka Charlotte beljila se, dosađivala i čudila

Njezina braća George i Louis ostali su kod kuće pa je slobodan prostor na sportskom natjecanju iskoristila pokazati da se i ona može majmunirati i nasmijavati sve oko sebe.

Čini se da je snimanje viralne podrške britanskim nogometašicama na Instagramu za princezu Charlotte bila svojevrsna generalna uoči njenog velikog dana, kad će prvi put bez braće odraditi kraljevski posjet javnoj manifestaciji. Roditelji su je poveli na sportsko natjecanje Commonwealth games u Birmingham, pa joj je to bila prilika pokazati kako se nosi sa situacijom u kojoj predstavlja kraljevsku obitelj premda joj je tek sedam godina.

S tatom, princem Williamom i mamom, Catherine, vojvotkinjom od Cambridgea, pratila je plivačko natjecanje. Odjevena u prugastu crno-bijelu haljinu Rachel Riley (stoji 44 funte) pozorno je mortila što se zbiva u bazenu Sandwell Aquatics Centera oko pola sata. Čim se malo opustila, pokazala je da i ona, a ne samo njen mlađi brat Louis, može nasmijavati sve oko sebe urnebesnim izrazima lica.

image

princeza Charlotte

JACOB KING/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Uostalom, ako se Louis mogao majmunirati na balkonu Buckinghamske palače, na proslavi kraljičinog platinastog jubileja, zašto si ona ne bi dala oduška na sportskom natjecanju? Jedinica budućeg britanskog kralja još je uvijek razigrana klinka koju, doduše, obožava cijela Britanija, ali ima pravo biti dijete i majmunirati se kad osjeti potrebu za opuštanjem.

image

princeza Charlotte

JOE GIDDENS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Roditelji su joj, stoga, progledali kroz prste, a od tate i njegovog strica, princa Edwarda koji je sa suprugom Sophie, groficom od Wessexa i djecom, kćeri Louise i sinom Jamesom pratio natjecanje, dobila je znak palac gore. Uzvratila im je na isti način, uz osmijeh malog mangupa.

image
OLI SCARFF/AFP/PROFIMEDIA
image
OLI SCARFF/AFP/PROFIMEDIA
image
OLI SCARFF/AFP/PROFIMEDIA
image
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

01 - Modified: 2022-09-19 14:00:57 - Feat.: 0 - Title: Mala princeza na prabakinom ispraćaju nosi broš s posebnom porukom
01 - Modified: 2022-09-19 14:00:57 - Feat.: 0 - Title: Mala princeza na prabakinom ispraćaju nosi broš s posebnom porukom
Linker
20. rujan 2022 08:14