Izvanbračna kći

Tko je izvanbračna kći princa Alberta? Dosad neviđenim fotkama čestitala ocu rođendan

Rastopila ga je posebnom čestitkom za okrugli, nedavno proslavljen 65. rođendan, a on joj je uzvratio porukom da je oduvijek njegovo ‘srce od zlata‘.

Najstarija kćer princa Alberta od Monaka, još jednom je pokazala koliko je bliska s ocem. Nedavno je proslavio 65. rođendan pa mu je glumica u usponu, koju je dobio u avanturi s američkom konobaricom Tamarom Rotolo, sastavila posebnu čestitku. Pripremila je dirljiv slajd fotografija iz života monegaškog vladara i objavila ga na svom Instagram profilu.

"Sretan ti rođendan! Tek ti je 65 godina! Moj tata, koji je, kao i ja, Riba, sa srcem od zlata!", napisala je Jazmin Grace Grimaldi.

Slavljenik se rastopio. Nije da mu je nedostajalo čestitki, ali Jazmin oduvijek zauzima posebno mjestu u njegovom srcu. Dakako, obožava osmogodišnje blizance Gabrielle i Jacquesa, rođene u braku s princezom Charlene, bivšom južnoafričkom plivačkom šampionkom. Princ je blizak i s 19-godišnjim sinom Alexandrom Grimaldi-Costeom iz veze s Nicole Coste, bivšom stjuardesom Air Francea rođenoj u Togu, državi u zapadnoj Africi, no s prvorođenom, 31-godišnjoj Jazmin ima posebnu sponu.

Otkako se rodila, pazio je da joj ništa ne nedostaje i da samo njegova obitelj zna za nju. Knez tvrdi da Jazmin isprva nije skrivao zbog toga što je se sramio jer je izvanbračno dijete, bez mjesta u liniji nasljeđivanja, nego da je zaštiti od medija, piše portal trenddetail.

image

Rijetka fotografija Tamare Rotolo, majke Jazmin Grace Grimaldi

WILLI SCHNEIDER/SHUTTERSTOCK

Rodila se 1992. u Palm Springsu, Kalifornija, a njezini roditelji imali su gotovo pa "one night stand" dok je Tamara Rotolo bila na odmoru na Azurnoj obali. Otac je priznao Jazmin i službeno je predstavio svojoj obitelji 2006., kad joj je bilo šesnaest godina. Od tada do danas, mlada žena ima svoje mjesto u kneževskoj obitelji, druži se s polubraćom i polusestrom te je jako vezana za blizance, a bila je i na njihovom krštenju). Pritom nitko među Grimaldijevima ne stvara problem što Albert javno "maše" s izvanbračnom kćeri.

image

Princ Albert sa suprugom i blizancima kad su bili mali

KRAKOW YURI/ABACA/SHUTTERSTOCK

Jazmin je svjesna da su stvari mogle ispasti drugačije i da ju je tek Albertova odluka da bude pošten i postupi ispravno, dijelila od toga da odraste bez oca. S druge strane, teško je reći jesu li je tete, princeze Caroline te Stephanie, prihvatile iz srca i što o njoj doista misli Albertova supruga, princeza Charlene? Prema van tu je sve je okej, funkcioniraju poput običnih obitelji, pa i da nije tako, Jazmin, čini se, ne dira što o njoj doista misle članice velikaške obitelji čije podrijetlo seže do prve polovice 12. stoljeća. Uostalom, prinčeva supruga krhkog zdravlja rođena je kao pučanka, a princeza Stephanie nije se ustezala kad je ljubila.

image

Princ Albert sa sestrama Caroline od Hanovera i princezom Stephanie

NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK

Bila je u vezi s osjetno starijim Jean-Paulom Belmondom i Anthonyjem Delonom, zavela je holivudskog glumca Roba Lowea, a sa svojim bivšim suprugom, tjelohraniteljem Danielom Ducruetom dobila je sina Louisa i kći Pauline. Razveli su se kad ju je on prevario, a paparazzi objavili fotografiju maženja s ljubavnicom na bazenu, no to je već druga priča.

Jazmin danas ima svoj "đir", pokušava poslati glumica. Dosad je imala male uloge u filmovima "Cicada", "The Scarlet M" te u projektu "Chelsea Cowboy" u kojem je glumila s Poppy Delevingne, sestrom Care Delevingne.

Otac joj je, zacijelo, pomogao da pokrene vlastiti dobrotvorni "The Jazmin Fund": u suradnji s Ujedinjenim narodima pomaže ženama u udaljenim selima na Fidžiju i čini se, često putuje u taj dio svijeta. Očev rođendan bila je prilika da tatu podsjeti na njihovu posebnu vezu i da mu kaže da ga voli.

Linker
25. travanj 2024 21:03