PROFIMEDIA
Više sreće drugi put

Taylor Swift odbila sudjelovati u podcastu od Meghan Markle unatoč njezinim molbama

Unatoč tome što je osobno poslala pismo u kojem moli Taylor Swift da sudjeluje u njezinom podcastu, ni Meghan Markle nije mogla osigurati gostovanje jedne od najvećih zvijezda današnjice.

Unatoč tome što je osobno poslala pismo u kojem moli Taylor Swift da sudjeluje u njezinom podcastu, ni Meghan Markle nije mogla osigurati gostovanje jedne od najvećih zvijezda današnjice.

Nakon što je pokrenula svoj podcast "Archetypes" u kolovozu 2022., 41-godišnja Meghan Markle je imala niz gostiju koji su joj se pridružili kako bi razgovarali o stereotipima koji se često odnose na žene. Među gostima na njezinom podcastu bili su Paris Hilton, Serena Williams, Andy Cohena, Mariah Carey i drugi. Međutim, jedna osoba koju nije mogla nagovoriti da se pojavi u podcastu je pjevačica Taylor Swift.

Prema The Wall Street Journalu, Meghan se navodno mučila s osiguravanjem pravih gostiju za sudjelovanje u podcastu. Čak je napisala "osobno pismo" 33-godišnjoj pjevačici, moleći je da se pojavi u epizodi "Archetypesa". Međutim, Taylor očigledno nije bila zainteresirana. Mediji su izvijestili da je pjevačica hita "Bad Blood" na kraju odbila" poziv preko predstavnika.

image
PROFIMEDIA

Nije poznato zašto je Taylor odbila suradnju, a vijest dolazi nakon što je ranije ovog mjeseca otkriveno da se ugovor vojvotkinje od Sussexa i princa Harryja vrijedan 25 milijuna dolara sa streaming platformom bliži kraju.

Bila je to prilično šokantna objava, s obzirom na to da su dobili unosan posao i da je njezin podcast nekoliko puta skočio na prvo mjesto u svijetu. Prema BBC-ju, izvršni direktor Spotifyja Daniel Ek govorio je u konferencijskom pozivu ranije ove godine o tome kako su pogriješili podijelivši milijardu dolara kako bi se osobe visokog profila ekskluzivno pridružile njihovoj usluzi 2019. “U pravu ste kad prozivate preplaćivanje i pretjerano ulaganje. Bit ćemo vrlo revni u načinu na koji ćemo ulagati u buduće ugovore o sadržaju. A one koji ne ostvare dobre rezultate, očito, nećemo obnoviti. Oni koji imaju rezultate, očito ćemo ih promatrati od slučaja do slučaja na temelju relativne vrijednosti", rekao je.

image
PROFIMEDIA

Unatoč tome što Meghan ima uspješan podcast, nije generirao toliko sadržaja kao drugi kreatori i objavila je samo 12 epizoda od kolovoza 2022. Međutim, čini se da neće odustati od podcasta i vjerojatno će sadržaj objavljivati na drugoj platformi.

Linker
28. travanj 2024 06:27