ukrao show

Sve ludorije princa Louisa: Kopao nos, prekrivao uši, vrištao i dobacivao Kraljici koju je to sve zabavljalo

Maleni je od svoje sestre Charlotte, koja je u njegovim godinama često plazila jezik i radila grimase, preuzeo ulogu zabavljača kojem ni njegova prabaka ne može ništa reći, već se samo smije.

Glavni event otvaranja proslave Platinastog jubileja britanske kraljice Elizabete II. bila je tradicionalna parada Trooping The Colour koja se svake godine održava u čast kraljičinog rođendana. Iako na balkonu Buckinghamske palače obično stoji više članova kraljevske obitelji, ove je godine kraljica odlučila da će uz nju biti samo njezina najuža obitelj, odnosno aktivni radni članovi.

image

Britanska kraljevska obitelj na balkonu Buckinghamske palače.

ALPHA PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tako su uz nju stajali princ Charles, vojvotkinja Camilla, princeza Anne i njezin suprug Timothy Laurence, princ Edward sa suprugom, vojvotkinjom Sophie, princ William, vojvotkinja Catherine te njihova djeca - prinčevi George i Louis te princeza Charlotte. Svi su zadivljeno promatrali prelete aviona osim četverogodišnjeg Louisa kojem je kombinacija buke i vrućine izazivala nervozu.

image

Louisove grimase su mnogima bile simpatične.

STEPHEN LOCK/CPNA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

U jednom trenutku Louisu je bilo dosta pa je počeo vrištati.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iako je kraljica trebala biti zvijezda, najviše pažnje je izazvao upravo maleni princ koji je tijekom preleta aviona radio grimase, prekrivao uši, kopao nos i vrištao, što su fotografi sve revno zabilježili.

Njegova majka Catherine pokušavala ga je smiriti s osmijehom na licu i uspjela je, ali samo na trenutak. Louisu je sve to ipak bilo previše.

Čitajte i: Počela proslava kraljičinog jubileja, svu pažnju ukrali kraljevski klinci s mamom Kate

Bez obzira na to što su kraljevskog roda i što ih se odmalena uči pravilima i pristojnom ponašanju u javnosti, djeca su djeca i to im treba dopustiti. Kraljica Elizabeta se cijelo vrijeme smiješila, čak i na ludorije svojeg praunuka, a u jednom trenutku maleni joj je nešto dobacio, što je nju prilično zabavilo.

image

Louis je prekrivao uši zbog buke aviona.

STEPHEN LOCK/CPNA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nakon balkonijade i preleta vojnih mlažnjaka, djeca su se s majkom Catherine i vojvotkinjom Camillom vozila u kočiji, a Louis je i tamo ukrao show, plazeći jezik i mašući ako da nema sutra, dok ga sestra Charlotte nije upozorila da to ne radi.

image

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis u kočiji.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Simpatično je i to što je sada Louis preuzeo ulogu malog zabavljača, dok je to prije bila njegova sestra kojoj također nije strano pokazivanje jezika i grimasa na javnim događanjima.

Linker
23. travanj 2024 21:21