težak zalogaj

Sva lica Lady Di! Neprikosnovenu princezu mnoge su glumice pokušale utjeloviti, no je li ikome uspjelo?

Tragičan život princeze Diane mnogo je puta ekraniziran - s više ili manje uspjeha - a u najnovijem filmu ‘Spencer‘, glavna uloga povjerena je Kristen Stewart, zvijezdi serijala ‘Sumrak saga‘, koja joj fizički nevjerojatno nalikuje.

Nakon što je objavljena prva fotografija glumice Kristen Stewart (30) iz filma "Spencer" u kojem će utjeloviti Lady Di, obožavatelji nikad prežaljene princeze ne prestaju govoriti o njihovoj nevjerojatnoj sličnosti. Sudeći prema fotografiji, čini se da će zvijezda "Sumrak sage" najuvjerljivije dočarati britansku princezu koja je 1997. poginula u automobilskoj nesreći.

image
Kristen Stewart - Publika jedva čeka da je vidi u filmu ‘Spencer’ čija bi premijera trebala biti krajem godine.
SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Dianu je u istoimenom filmu 2013. utjelovila i Naomi Watts (52), a u središtu radnje bili su posljednji dani princezina života i malo poznati detalji njezine romantične veze s pakistanskim kardiokirurgom Hasnatom Ahmadom Khanom.

Watts je glumila besprijekorno, ali "Diana" je doživjela fijasko na kinoblagajnama. U filmu "The Women of Windsor" iz 1992. Dianu je utjelovila manje poznata glumica Nicola Formby, koju kritičari nisu štedjeli. Nazvali su je beskarakternom glumicom, a ona nakon toga nije ostvarila ni jednu značajnu ulogu.

image
Nicola Formby - Nakon filma ‘The Women of Windsor’ nije ostvarila ni jednu značajnu ulogu.
SAMUELS/EVERETT/PROFIMEDIA

Čitajte i: Slomilo joj srce kad je otišla: Brat lady Di objavio rijetku fotografiju majke za kojom su patili

Iste godine objavljen je film "Fergie & Andy: Behind the Palace Doors", a glumica Edite Brychta također je dobila negativne komentare publike i kritike.

image
Edita Brychta - Dobila je negativne komentare za film iz 1992.
FILMSTILLS.NET/FILM STILLS/PROFIMEDIA

Čitajte i: On je za nju bio najseksi muškarac na svijetu: Kako je baš ovaj američki predsjednik osvojio Lady Di!

Diana Spencer imala je samo 20 godina kad se 1981. udala za 32-godišnjeg britanskog prijestolonasljednika Charlesa, a upravo ju je u tom životnom razdoblju utjelovila britanska glumica Emma Corrin (25) u četvrtoj sezoni Netflixove hit serije "Kruna".

image
Emma Corrin - Mladu Lady Di utjelovila je u četvrtoj sezoni serijala ‘Kruna’.
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Corrin glumi tek udanu Dianu koja pati od bulimije, a vrijeme u Buckinghamskoj palači krati na koturaljkama. Njen kasniji život, u petoj i šestoj sezoni "Krune" koja će se emitirati 2022., prikazat će australska glumica Elizabeth Debicki (30).

image
Elizabeth Debicki - Glumit će Dianu u petoj i šestoj sezoni ‘Krune’.
ROGER WONG/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Ljubitelji Netflixove uspješnice već predviđaju da će se Debicki u ulozi izvrsno snaći - bivša je balerina i visoka je 1,8 metara, baš poput princeze Diane. Isto se predviđa i Kristen Stewart, koja će prikazati samo tri ključna dana u životu Lady Di - kad je odlučila napustiti supruga.

Linker
16. travanj 2024 04:57