NEIZVJESNA SITUACIJA

Suprug ‘najtužnije‘ princeze: ‘Charlene je spremna prošvercati se brodom da se vrati u Europu‘

Monegaška princeza za nekoliko će dana posjetiti liječnika kako bi utvrdila može li se ponovno sastati s mužem i njihovim blizancima nakon neočekivanog višemjesečnog boravka u Južnoj Africi.

Princeza Charlene za nekoliko će dana saznati može li se nakon višemjesečnog izbivanja iz Monaka ponovno sastati sa suprugom i šestogodišnjim blizancima Jacquesom i Gabriellom, otkrio je princ Albert za radio RMC izjavivši da je princeza "još uvijek u Južnoj Africi, ali će se brzo vratiti" - ovisno o tome što liječnici odluče za nekoliko dana.

"Bolje joj je", dodao je objasnivši da su situaciju zakomplicirali svi problemi koji su zadesili princezu Charlene dok se u Južnoj Africi borila s infekcijom kao posljedicom operativnog zahvata podizanja sinusa i presađivanja kostiju u pripremi za zubne implantate, a kojem se podvrgnula uoči dolaska u Južnu Afriku.

image
Princeza je već nekoliko mjeseci u Južnoj Africi.
SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Najnesretnija princeza u Europi! Otkrivena tajna frizure kneginje Charlene, aferama Alberta II. nema kraja

Fotografija koja je dodatno zabrinula javnost

Tijekom vikenda se princeza javnosti javila putem Instagrama jednostavnom fotografijom na kojoj pozira sjedeći za stolom i smiješeći u kameru. Odjevena u jednostavnu crnu majicu, oko vrata joj visi bijela krunica, a ispred nje je otvorena Biblija. "Blagoslov Božji", napisala je Charlene uz fotografiju koja umjesto da je umirila zabrinute, imala je suprotan efekt.

Vidno mršavija i umornijeg lica, osmijeh princeze Charlene ne djeluje iskreno, a ako je ovom fotografijom trebala dokazati kako se uskoro napokon vraća u Monaco, gdje je čekaju princ Albert i šestogodišnji blizanci Jacques i Gabriella - samo je još više zabrinula pratitelje i javnost koja se svakodnevno pita što se uistinu događa s omiljenom im princezom.

Princeza se spremna "prošvercati" brodom

image
Princeza Charlene i princ Albert.
SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

Još je u rujnu princ Albert za časopis People izjavio kako povratak njegove supruge u Monako ovisi o tome što liječnici kažu te da bi to moglo biti krajem listopada, no to je bilo prije posljednjih nalaza koji su nešto optimističniji oko povratka princeze.

Čitajte i: Najtužnija princeza se nasmijala: Charlene, umjesto da smiri, ponovo je zabrinula javnost

Albert je kasnije potvrdio da je spremna za povratak kući te da je u šali rekla da je spremna "prošvercati se brodom" kako bi se vratila u Europu njegova supruga koju je od njezina odlaska s djecom posjetio dva puta.

Propustila je posjet Irskoj, početak škole i obljetnicu braka

U posljednjem periodu princeza Gabrielle i princ Jacques s ocem su išli i u službeni posjet Irskoj, a počela im je i škola, no njihova majka je to sve propustila, baš kao i 10. obljetnicu braka s Albertom.

Niz okolnosti već dugo izaziva ogromnu sumnju kod javnosti o pravim razlozima njezinog ostanka u JAR-u, zbog čega se na posljetku i sam princ Albert oglasio u rujnu.

"Nije otišla jer je bila ljuta na mene ili na bilo koga drugog. Otišla je kako bi ondje preispitala rad svoje Zaklade i uzela malo slobodnog vremena za provesti s bratom i prijateljima. Trebala je ostati samo tjedan dana - maksimalno 10, a zbog infekcije se sve dodatno zakompliciralo", objasnio je vladar Monaka te je dodao kako nije htio komentirati zle tračeve.

Linker
18. travanj 2024 00:40