James Middleton i Alizee Thevenet oistali su roditelji

 KREDIT: PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA
Prinova u obitelji

Sretne vijesti za brata buduće kraljice: James Middleton je postao otac

Par je pokušao sakriti da je stigla prinova, ali otkriveni su u nedavnoj šetnji Notting Hillom.

Par je pokušao sakriti da je stigla prinova, ali otkriveni su u nedavnoj šetnji Notting Hillom.

Za razliku od objave na društvenim mrežama ovog ljeta, kada su se pohvalili da im stiže prvo dijete, James Middleton i njegova supruga Alizee Thevenet, u tajnosti su dočekali prinovu. Brat Kate Middleton, buduće kraljice i njegova supruga nisu otkrili nikakve detalje oko prvog djeteta, a za prinovu se saznalo kada su uhvaćeni u šetnji.

Beba je šesta nećakinja ili nećak Kate Middleton: njena mlađa, a Jamesova starija sestra Pippa te njen suprug James Matthews, imaju dvije kćeri i sina: jednogodišnju Rose, dvoipolgodišnju Grace te petogodišnjeg Arthura, dok brat njezinog supruga, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle imaju sina Archieja i kćer Lilibet.

Ono što je poznato je da je dijete stiglo nakon 12. rujna jer su tog dana James Middleton i Alizee Thevenet proslavili treću godišnjicu braka na jahti - fotografije su otkrivale da je ona u visokom stupnju trudnoće.

Na nedavnom, prvom izlasku s bebom, James i Alizee prošetali su se nasmiješeni i ležerno odjeveni s bebom ušuškanom u kolica Silver Cross od 913 eura, dok se na mreži postavljenoj ispod kolica, nalazila vrećica iz shoppinga te Alizeeina torbica brenda Sezanea (stoji 146 eura), jedne od omiljenih marki princeze Catherine.

Upoznali su se 2014. u klubu South Kensington kada je Ella, španijelka Jamesa Middletona, privukla pozornost Alizée. Misleći da je James konobar, naručila je piće i nastavila maziti psa. Brat Kate Middleton donio joj je piće, a ona je, pak, shvatila da je pogriješila a kako je među njima odmah zaiskrilo, počeli su pričati. Filmski susret pretočio se u ljubavnu vezu, no James je priznao s kim se viđa tek u eseju koji je početkom 2019. napisao za Daily Mail. Tema nije bila ljubav već njegova borba s depresijom: objasnio je kako suživot sa psom, njegovom ljumibicom Ellom, može pomoći depresivnim osobama.

image

James Middleton s Alizee Thevenet 2021. u Lodnonu

DAVID HARTLEY/SHUTTERSTOCK

Zaručiili su se u rujnu 2019. godine, no vjenčanje su morali odgoditi dvaput, zbog pandemije Covida. Vjenčali su se 2021.u Bormes-les-Mimozasu, u Provansi. Treba dodati kako je šogorica Kate Middleton direktorica u tehnološkoj tvrtki, dok zasad nije poznato kakvu ulogu ima James Middleton u obiteljskoj tvrtki "Party Pieces" koja je u međuvremenu bankrotirala i kako se čini, preuzeo ju je najveći vjerovnik.

Kako god bilo, bračni par i njihova beba najviše vremena provode na svom imanju u Berkshireu, sa psima Zuluom, Inkom, Lunom, Mabel i Nalom (španijelka Ella u međuvremenu je preminula). Inače, Alizee Thevenet kći je umirovljenog diplomata Jean-Gabriela Theveneta koji živi u Parizu gradi novu karijeru pisca i pjesnika. Dakako, obožava zeta i presretan je što je postao djed.

Linker
28. travanj 2024 03:53