Potpuno neočekivano

Šokantno priznanje Meghan Markle: ‘Nisam više željela biti živa. Harry me samo držao dok sam plakala‘

U dvosatnom intervjuu koji je pratio cijeli svijet, vojvotkinja i vojvoda od Sussexa su Opri Winfrey otkrili mnogo toga o životu u Velikoj Britaniji i koliko su se svakodnevno borili da ostanu pribrani, usprkos konstantnom maltretiranju od strane britanskih medija, ali i Palače. Umjesto da se vesele zbog dolaska njihovog sina Archieja na svijet, pripadnici kraljevske obitelji nisu baš iskazivali potporu mladoj majci, što je Meghan potpuno slomilo.

Najiščekivaniji intervju ove godine, onaj princa Harryja i Meghan Markle koji je vodila "kraljica intervjua" Oprah Winfrey, otkrio je neke šokantne detalje o životu poznatog para na britanskom dvoru. Iako je zamišljen nešto kraće, intervju je trajao dva sata i u njemu se vojvotkinja dotaknula različitih tema - od braka, preko majčinstva, filantropije, ali i života pod pritiskom javnosti.

Čitajte i: Nikome drugom to nije pošlo za rukom: Kako je Oprah uspjela dobiti intervju stoljeća?

Međutim, pritisak javnosti nije jedini zbog kojeg je vojvotkinja od Sussexa u jednom trenutku dosegnula prijelomnu točku. Naime, kada je tijekom života u Velikoj Britaniji objavila da je trudna, umjesto potpore kraljevske obitelji, njih je više brinulo kakve će boje biti koža njezinog sina, danas jednogodišnjeg Archieja.

Također, konstantno je slušala priče o tome kako Archieju "neće biti dana zaštita" i da "neće dobiti titulu". Dok je ovo pričala Opri Meghan se u jednom trenutku potpuno slomila i otkrila jednu vrlo šokantnu tajnu - da je, iako je trebala pucati od sreće što s princom Harryjem očekuje dijete, priznala da je razmišljala okončati svoj život.

Čitajte i: Ekskluzivno objavili kod Oprah: Meghan Markle i Harry na ljeto očekuju - djevojčicu

"Tada me to bilo sram uopće priznati, pogotovo Harryju, jer znam koliko je propatio zbog gubitka majke. Ali znala sam da ako mu to ne priznam, učinit ću to. Nisam više željela biti živa. To je bila vrlo jasna i zastrašujuća, ali konstantna misao. Sjećam se kako me je Harry samo držao dok sam plakala", potresno je rekla Opri.

Čitajte i: Priča iza kamere: Sve što trebate znati o intervjuu koji smo čekali pune tri godine!

Suicidalne misli mučile su je u siječnju 2019. te je tada zatražila pomoć Palače, no nije je dobila jer bi to "izgledalo vrlo loše za kraljevsku obitelj".

Palača joj je odbila pomoći

"Rekla sam starijem članu obitelji kako mi treba pomoć, ali on mi je odvratio da to neće biti moguće jer 'nije dobro za Tvrtku'", dodala je vojvotkinja koja je nakon ulaska u kraljevsku obitelj morala predati svoje ključeve od auta, putovnicu i vozačku dozvolu. Nikamo je nisu puštali.

Sljedećeg dana, Meghan i Harry su prisustvovali Cirque Du Soleil showu u Royal Albert Hallu, iako joj je suprug savjetovao da radije ostane kod kuće. No, Meghan je inzistirala ići na event jer se bojala da će si napraviti nešto nažao.

Iako je u sebi prolazila pakao, na van se to nije vidjelo, osim u jednom detalju koji je mnogima promaknuo. "Ako zumirate jednu našu fotografiju s eventa, primijetit ćete kako me Harry čvrsto drži za ruku. Oboje se smiješimo i radimo svoj posao, ali zapravo se jedva držimo", istaknula je Meghan, potresena ovim sjećanjima.

image
Meghan i Harry na showu Cirque du Soleil u Royal Albert Hallu, gdje se vidi kako Harry čvrsto drži Meghan za ruku.
PAUL GROVER/DAILY TELEGRAPH/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Intervju o kojem će se dugo pričati: Meghan se slomila, a Harry otkrio koliko ga je otac povrijedio

"Svaki puta kada bi se ugasila svjetla u kraljevskoj loži u Royal Albert Hallu", dodala je vojvotkinja, "jecala sam te se ponovno smiješila kada bi se svjetla upalila".

U slučaju da se propustili intervju, možete ga pogledati danas, 8. ožujka, u 19:30 sati na RTL televiziji.

Linker
19. travanj 2024 05:11