Princeza Diana
 PHOTOlink / Alamy / Alamy / Profimedia
Netflix priprema dokumentarac

Skandalozne tvrdnje i dosad neviđene snimke: Princeza Diana četiri puta je pokušala oduzeti si život?

Posljednjih godina Netflix potpisuje neke od najkvalitetnijih serija i dokumentaraca na tržištu. Hoće li takav biti i onaj o princezi Diani? Snima se kontroverzni materijal pod radnim nazivom: "Being Me: Diana".

Princ William i njegov brat Harry suočit će se uskoro s novom mukom. Naime, na Netflixu izlazi dokumentarac koji prati životne turbulencije njihove prerano preminule majke, princeze Diane. Između ostalog, dokumentarac iznosi skandaloznu tvrdu da si je princeza pokušala oduzeti život - četiri puta.

Nesretno djetinjstvo, loš brak, poremećaji...

Dokumentarac radnog naziva "Being Me: Diana" planira se prikazivati u četiri nastavka, a pratit će borbu princeze za njezino narušeno mentalno zdravlje, poremećaje u prehrani, nesretan brak s princom Charlesom i bolno, nesretno djetinjstvo.

, Image: 516603033, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia
Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia
Princeza Diana i princ Charles pred kraj njihovog braka teško su i na službenim događanjima mogli izdržati zajedno bez napetosti.

Veliki projekt počeo se snimati, no navodno nije do kraja sve definirano s Netflixom.

U nezahvalnoj su situaciji, budući da je Netflix već surađivao s princom Harryjem, a usto on i supruga Meghan i trenutno vode pregovore sa streaming servisom vezano uz buduće projekte. Hoće li kontroverzni dokumentarac narušiti odnose i moguće pregovore? Pitanje je to koje vjerojatno lomi i Netflixove producente.

Dokumentarac koji se priprema navodno će prikazati dosad neviđene snimke princeze Diane u periodu od 1990. - 1992. godine, a pratit će njezinu unutrašnju borbu uoči odluke da se razvede od princa Charlesa. Ni kraljevska obitelj ni obitelj princeze Diane neće sudjelovati u dokumentarcu, odbili su išta govoriti i snimati.

File photo dated 29/6/1994 of the Princess of Wales arriving at the Serpentine Gallery in London's Hyde Park to attend a gala dinner as its patron. Twenty-five years ago, the Princess of Wales stepped out in her
Martin Keene / PA Images / Profimedia
Nakon razvoda od Charlesa, princeza Diana pojavila se na gala večeri u slavnoj "osvetničkoj haljini".

Čitajte i:

Tajna skrivena ispod vjenčanice: Nije samo njeno porijeklo razlog zašto su je uspoređivali s Pepeljugom

Bivši batler princeze Diane podijelio nikad viđeno dirljivo pismo u kojem mu je otkrila zle slutnje

Pratili su ih skandali, osude i prijezir, ali ni kraljici, a ni javnosti nisu dali da im stanu na put

Prošle su 22 godine od tragedije koja je pogodila svijet: Obožavana princeza Diana danas bi imala 58 godina i četvero unučadi

Dva modela torbica koje je proslavila princeza Diana

Pogledajte kako je princeza Diana nosila traperice koje su opet u modi

Linker
18. travanj 2024 03:54