NOVO LICE VOJVOTKINJE

Reakcije na intervju Meghan Markle kod Ellen ne prestaju, najveći kritičar je njezin tata: ‘Ukinite joj titulu‘

Dok je nekima bilo drago jer su vidjeli drugo lice vojvotkinje, ono vedrije i opuštenije, drugi ju pak kritiziraju i smatraju kako je takvo ponašanje nedolično njezinom statusu.

- Napravila je potpunu budalu od sebe i trebala bi izgubiti titulu. Volim svoju kćer, ali njezin nastup je bio smiješan - ovako je za britanske medije otac Meghan Markle, Thomas Markle, komentirao njezin televizijski intervju kod voditeljice i komičarke Ellen DeGeneres u emisiji "The Ellen Show". Bio je to njezin drugi intervju za američke medije otkako je sa suprugom, princom Harryjem, pobjegla od kraljevske obitelji u Londonu i preselila u sunčanu Kaliforniju.

image

Thomas Markle

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Ovoga puta ton intervjua, za razliku od onog kod Oprah Winfrey, bio je u potpunosti drugačiji. Meghan je plesala, pila milijeko, bila odlično raspložena, i pojavila se sama, bez Harryja. Mnogi smatraju kako takvo ponašanje ne dolikuje vojvotkinji od Sussexa, a glavni kritičar je, očekivano, njezin otac, Thomas.

"To je bila glupa zezancija. Time je uvrijedila kraljicu Elizabetu II., kraljevsku obitelj i britanski narod", rekao je.

Posebno mu se nije svidio dio sa skrivenom kamerom gdje je Meghan na šaljiv način komunicirala s prodavačima. Isprobavala je čips sa štanda, odnosno grickala je kao vjeverica, a iz svoje je torbe izvadila i bočicu s mlijekom te ga počela piti. Odlučila je ispričati i vic. Ellen je, s druge strane, na svom Instagramu podijelila snimku svoje prijateljice Meghan te konstatirala kako joj je to jedan od najdražih trenutaka u 19 godina showa, kojem je ovo ujedno i posljednja sezona.

image

Thomas Markle

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Naime, Meghan i Harry su navodno prvi bombastičan intervju trebali dati Ellen, no ipak su se odlučili za Oprah. Kao i sve u njezinom životu, tajming za ovakav istup u medijima joj je bio odličan jer u američkoj politici sada pokušava iznjedriti novi zakon po kojem bi žene ili muškarci, ovisno tko se za to odluči, imali plaćeni rodiljni dopust.

Čitajte i: Ponosna uz svog princa! Meghan Markle zablistala u hrabroj kreaciji od glave do pete u vatrenoj boji

Dok se bave političkim pitanjima, svi se pitaju kada će krstiti malenu Lilibeth Dianu, ali i kada će svoju praunuku upoznati kraljica Elizabeta II. Informacije se skrivaju, no obzirom na zdravstveno stanje kraljice, koje je, prema brojnim izvorima s dvora, podosta loše, upoznavanje bi moglo biti uskoro, već ovih blagdana. Tome se nada i njezin otac, no to je malo vjerojatno budući da koristi baš svaku priliku da vlastitu kćer blati u medijima.

Čitajte i: Meghan Markle oduševila pojavom u videu za djecu: Uz čitanje priče, na ruci je imala sat neprocjenjive vrijednosti

Linker
19. travanj 2024 20:26