Slavlje godine

Raskoš u Rimu! Nećakinja koju uspoređuju s tetom Lady Di na vjenčanju godine udala se za 32 godine starijeg milijunaša

Vjenčanica koju potpisuje Dolce&Gabbana svojim je raskošnim volumenom podsjetila na vjenčanicu Kittyne pokojne tete Diane. Lady Katherine Spencer udala se za multimilijunaša Michaela Lewisa.

Lady Katherine Spencer, poznatija po svom nadimku Kitty - u javnosti poznata kao nećakinja Lady Di - udala se u raskošnoj ceremoniji vjenčanja za godišnjeg južnoafričkog multimilijunaša Michaela Lewisa. Najstarija kći jedinog Dianinog brata Charlesa Spencera, Kitty svojom ljepotom podsjeća na svoju legendarnu tetu.

Lady Kitty Spencer (30) udala se u luksuznoj vili Aldobrandini za 62-godišnjeg zaručnika. Za svadbu se pripremala tjedan dana u Italiji sa svojim najboljim prijateljicama. Ovo vjenčanje već se proglašava vjenčanjem godine, a na njemu je bilo mnogo poznatih.

Događaj godine

Uz Kittyne sestre, blizanke, Elizu i Amelie na svečanosti su prisustvovali vikontica Emma Weymouth sa suprugom Ceawlingom Thynnom, markeza od Batha, pop zvijezda Pixie Lott s dečkom, modelom Oliverom Cheshireom, supruga Idrisa Elbe, Sabrina, baš kao i njegovo troje odrasle djece iz prvog braka.

Čitajte i: Dva mjeseca je skrivala zaruke: Nećakinja princeze Diane vjenčat će se za 32 godine starijeg milijunaša

Lady Kitty Spencer, koju mnogi zbog ljepote uspoređuju s pokojnom tetom, princezom Dianom, na vjenčanju je nosila raskošnu čipkastu vjenčanicu koju potpisuje Dolce& Gabbana, a koja je svojim volumenom podsjetila na raskošnu vjenčanicu Lady Di. Kitty je navodno nosila i obiteljsku tijaru izrađenu od dijamanata, koju je njezina teta nosila na svom kraljevskom vjenčanju u katedrali sv. Pavla 28. srpnja 1981. godine.

Uz raskošno odjevenu mladenku i mladoženja je zablistao u bijelom odijelu sa samo dva crna detalja - elegantnom leptir mašnom i cipelama mokasinama. Kitty i Michael u vezi su bili tri godine, a prije godinu i pol dana su se zaručili.

Linker
25. travanj 2024 11:25