Nije više platinasta

Promjena imidža: Princeza Charlene na Velikoj nagradi Monaca s novom bojom kose

Dosad smo nekadašnju plivačicu i olimpijku viđali samo kao plavušu, najprepoznatljivija je bila po platinastoj nijansi, no sada je 45-godišnjakinja napravila zamjetnu promjenu.

Charlene, princeza od Monaka, pokazala se s novom bojom kose na Velikoj nagradi Monaca Formule 1 održanoj u nedjelju. Dosad smo nekadašnju plivačicu i olimpijku viđali samo kao plavušu, najprepoznatljivija je bila po platinastoj nijansi, no sada je 45-godišnjakinja napravila zamjetan zaokret i prvi se puta u javnosti pojavila kestenjasto obojene kose, kako piše People. Promijenila je samo boju, ne i frizuru te je ostala vjerna kratkoj kosi koja joj je, tako reći, zaštitni znak.

image

Novi princezin imidž, ali i dalje bez radosti na licu

ANDREJ ISAKOVIC AFP

Princeza je za dodjelu nagrada odjenula mornarski plavu haljinu brenda Akris s prugama u više boja koje se šire prema dnu, dok je njezin 20 godina stariji suprug, princ Albert II, nosio tamni sako, žutosmeđe hlače i kravatu s uzorkom. On je dodijelio trofej pobjedniku utrke Maxu Verstappenu koji vozi za Red Bull, dok je princeza nagradu uručila drugoplasiranom Fernandu Alonsu, vozaču tima Aston Martin. Velikom sportskom događaju prisustvovali su sa svojim najdražima i Charlotte Casiraghi, Pierre Casiraghi i Andrea Casiraghi, djeca Albertove sestre Caroline i njenog drugog supruga Stefana Casiraghija, kao i Louis Ducruet, sin druge sestre, princeze Stéphanie.

image

Prvo pojavljivanje princeze Charlene u javnosti s kestenjastom bojom kose

ANDREJ ISAKOVIC/AFP
image

Slavlje vozača izmamilo je osmijeh na princezino lice

JEFF PACHOUD AFP

Premda je slavlje vozača izmamilo osmijeh na Charleneino lice, mnogi su primijetili da princeza i dalje izgleda tužno. Neki mediji smatraju da je uzrok njenog trajnog nezadovoljstva ozbiljno zdravstveno stanje, budući da joj je dijagnosticirana epilepsija, no drugi su skloniji misliti da su to ipak nakupljeni privatni problemi. Znači li kod princeze velika promjena boje kose i neku promjenu u životu, kao što zna biti kod običnih smrtnica, pokazat će se uskoro.

Linker
25. travanj 2024 21:22