DOŽIVIO SLOM

Princu Charlesu dijagnosticirana depresija? Više nije mogao podnijeti stres

I dok je u fokusu javnosti posljednjih dana bio odnos prinčeva Harryja i Williama i mogućnost njihovog ponovnog zbližavanja, čini se da su se iza kulisa ovih dana odvijale druge drame.

Princ Charles je, naime, navodno imao mentalni slom zbog postupaka princa Harryja i Meghan Markle.

Prema pisanju National Enquirera, kontroverznog tabloida, 72-godišnji budući britanski kralj trudio se na sve načine prikriti koliko su na njegovo psihičko zdravlje utjecali posjednji postupci odbjeglog princa Harryja i Meghan Markle. Pritisak je, čini se, bio prevelik, pa je izvor za spomenuti medij ispričao kako je princu Charlesu nedavno dijagnosticirana depresija.

Čitajte i: Sjećanja na sretnije dane: Kraljica Elizabeta II. prvi put bez supruga posjetila Škotsku

Više nije mogao podnijeti

"Više se jednostavno nije mogao nositi s brutalnim napadima i mržnjom koju su Sussexovi širili posljednjih mjeseci. Indirektno su ga optužili da je čudovište te su okrivili njegovu majku, kraljicu Elizabetu II. da ga je ona napravila takvim. Charles im to nikada neće moći oprostiti', ispričao je izvor blizak kraljevskoj obitelji koji je pritom otkrio kako je Charlesova supruga, 73-godišnja Camilla, kada je uvidjela koliko je ozbiljno zdravstveno stanje njezinog supruga, pozvala liječnike da interveniraju.

image
Camilla je htjela izbjeći mogućnost da Harryjev dolazak dodatno naruši mentalno zdravlje princa Charlesa.
DAN MATERNA/MFDNES + LN/PROFIMEDIA

U procesu liječenja

Isti medij navodi i da je Charles trenutno u procesu liječenja - uči se nositi s bijesom koji mu se nakupio i s emocijama pa je zbog navedenog, između ostalog, propustio susret s mlađim sinom koji je u domovini proveo tjedan dana uoči otkivanja spomenika u čast preminuloj majci, princezi Diani koja bi sada imala 60 godina.

Čitajte i: Odnos Williama i Harryja nalazi se na velikoj prekretnici: Hoće li projekt u čast njihove majke Diane biti presudan?

"Camilla je htjela izbjeći svaku mogućnost da Harryjev dolazak u Veliku Britaniju dodatno naruši mentalno zdravlje njezinog supruga pa je zbog toga Charlesu savjetovala da za vrijeme Harryjeva posjeta ipak ostane u Balmoralu. Susret oca i sina mogao je kod Charlesa izazvati novi slom, što bi ujedno ugrozilo i njegovo nasljeđivanje trona, a Camilla to nije mogla dopustiti', zaključio je izvor za medij koji je nekoliko puta "uhvaćen" u objavi neprovjerenih informacija.

Linker
18. travanj 2024 08:16