Čista elegancija

Princeza ponovno pokreće trend: Ovu su najpoželjnije cipele ljeta zahvaljujući Kate Middleton

Uvijek elegantna Kate Middleton došla je na Royal Charity Polo Cup 2023. u cipelama omiljenog joj pristupačnog modnog brenda.

U četvrtak je princeza od Walesa došla na Royal Charity Polo Cup 2023. kako bi podržala svog supruga princa Williama koji je sudjelovao u utakmica. Kate se sastala s predstavnicima jedanaest dobrotvornih organizacija za koja će se prikupljati donacije.

image
PROFIMEDIA

Osim po dobrom djelu, Kate se istaknula i stylish outfitom, a posebnu su pažnju privukle cipele koje je već nosila u nekoliko navrata. Riječ je o modelu cipela ‘Lucia‘ brenda Camille Ephick. Model je karakterističan po prekrasnoj bež boji, lakiranim detaljem na prednjem dijelu cipela i bisernoj kopči koja je prepoznatljiva za brend.

image
PROFIMEDIA

Prošle godine za dobrotvornu polo utakmicu, Kate je nosila dvobojne ‘Alicia‘ cipele spomenutog britanskog brenda. I ubrzo nakon što je u njima viđena, postale su omiljene cipele ljeta koje su se rasprodale gotovo u trenu, a čini se da će istu sudbinu doživjeti najnoviji par.

Nakon porasta popularnosti, osnivačica Camilla Elphick izjavila je da je svakog mjeseca izdavala model ‘Alicia‘ u novoj boji. Srećom, ‘Lucia‘ već dolazi u pet zadivljujućih stilova.

image
PROFIMEDIA

Linker
22. travanj 2024 18:11