NIJE IZNENADILA

Princeza Kate zablistala u haljini omiljenog brenda, odala počast Lady Di i kraljici Elizabeti

Princeza od Walesa, supruga budućeg kralja Williama, zablistala je na krunidbi za koju je pomno odabrala detalje kojima je odala počast prvoj supruzi kralja Charlesa, ali i kraljici Elizabeti.

Iako se samo nazirala ispod formalnog plašta koji je nosila princeza Catherine, dovoljno je otkriveno da se vidi da je Kate odabrala haljinu boje slonovače britanskog brenda Alexander McQueen. Kreacija od svilenog materijal ukrašena je srebrnim gumbima, a na sebi ima izvezene motive cvijeća - ruže, čička, sunovrata i djeteline s tri lista, simbole četiri nacije.

image

Princ William, princeza Catherine, princeza Charlotte i princ Louis

TOBY MELVILLE AFP

Umjesto tijare, Kate je odabrala ukras sastavljen od sitnih srebrnih i kristalnih listića, iz kolekcije Jess Collett x Alexander McQueen. Kao posvetu princezi Diani, odabrala je njezine naušnice s biserom i dijamantima, a počast kraljici Elizabeti odala je kroz dijamantnu ogrlicu Festoon koju je kralj George VI dao izraditi za svoju kćer, tada princezu Elizabetu.

image

Odabirom nakita odala je počast princezi Diani i kraljici Elizabeti

ODD ANDERSEN AFP

Izbor kreacije kuće Alexander McQueen nikoga nije iznenadio jer je upravo taj brend odabrala za svoje vjenčanje, ali i krštenje svo troje djece.

Vrlo sličnu kreaciju nosila je i princeza Charlotte, s kojom se Kate često modno uskladi, a imale su i gotovo identični ukras za kosu te vrlo sličnu frizuru.

image

Princeza Charlotte i princ Louis

DAN CHARITY AFP
image

Princeza Charlotte i princ Louis

DAN CHARITY AFP
Linker
19. travanj 2024 13:38