ljubav cvjeta

Princeza Eugenie objavila dosad neviđene fotografije s vjenčanja i tajnih, romantičnih putovanja

Povodom druge godišnjice vjenčanja s Jackom Brooksbankom, princeza Eugenie na Instagramu se raznježila i objavila dosad neviđen album privatnih fotografija slavnog para.

Princeza Eugenie, kći princa Andrewa i Sarah Ferguson, ovih je dana u slatkom iščekivanju.

Sa suprugom Jackom princeza iščekuje bebicu koja bi na svijet trebala stići početkom 2021. godine, a trudnica plave krvi ovih dana ima još jedan razlog za slavlje.

image
Princeza Eugenie i Jack Brooksbank vjenčali su se 12.10.2018. godine, nakon osam godina veze
FOTOGRAFIJE: STEVE PARSONS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Naime, Eugenie i njezin suprug Jack slave drugu godišnjicu vjenčanja, a ako je suditi prema princezinim objavama na Instagramu, par koji se vjenčao nakon 8 godina veze, i dalje je jednako zaljubljen kao na početku i u svakom danu uživa punom parom.

U svojoj prvom Reel videu na Instagramu, ovim je povodom romantična princeza objavila pregršt privatnih fotografija iz svog obiteljskog albuma među kojima se nalaze i nikad viđene fotografije s vjenčanja.

Uz prizore s vjenčanja, na kojima par blista od sreće tu su i fotografije s 'tajnih putovanja' za koje javnost nije znala.

"Ovo su bile dvije najbolje godine braka, i deset godina s tobom ukupno. Predivne uspomene zauvijek, moj dragi Jack", napisala je Beatrice uz album fotografija na kojima sa suprugom pozira na raznim lokacijama pa čak i s pingvinima.

Prisjetimo se, Eugenie i Jack vjenčali su se 2018. godine, u kapelici Sv.Georgea, a mladenka je blistala u vjenčanici s potpisom Peter Pilotto.

Vjenčanica je bila dizajnirana tako da se jasno vidi ožiljak od operacije kojoj se princeza morala podvrgnuti zbog skolioze.

image
FOTOGRAFIJE: -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i:

Meghan progovorila o svojim suzama na televiziji: ‘Bila sam iscrpljena, a sve je neizdržljivo‘

Šuškanja su bila točna: U britansku kraljevsku obitelj stiže još jedno dijete

Ne krije ponos: Dirljiva poruka Eugenie starijoj seki Beatrice

Linker
20. travanj 2024 09:43