Život ide dalje

Princeza Eugenie obilježila važan dan svoje male obitelji i pokazala nove preslatke fotografije svog sina

Unuka kraljice Elizabete II. postala je majka početkom godine, a otada do danas u nekoliko mjeseci maleni sinčić postao je prava zvijezda njenog Instagrama. Mama i tata jedva čekaju svaki povod kako bi pokazali nove fotografije.

Princeza Eugenie podijelila je nove obiteljske fotografije na kojima je glavna zvijezda njezin sinčić August, a povod je rođendan njenog supruga Jacka Brooksbanka. Par je svog sina Augusta Philipa Hawka dobio u veljači ove godine, stoga je ovo Jackov prvi rođendan nakon što je postao otac.

Kako bi obilježila njegov 34. rođendan, princeza Eugenie podijelila je tri nove fotografije na svom Instagram profilu. Na prve dvije fotografije vide se Jack i August, dok je beba sigurna u tatinom narjučju, on se ponosno i toplo smije u kameru.

Na prvoj fotografiji maleni August odjeven u personaliziranu vesticu mirno spava na tatinom ramenu, na drugoj fotografiji Jack nosi zabundanog mališana u nosiljci. Na trećoj fotografiji slavljenik je snimljen s leđa, dok šeće prirodom uz brojno proljetno cvijeće.

Čitajte i: Princeza Eugenie uživa u svakom danu majčinstva: Novim fotografijama pokazala kako slavi proljeće

Razlog za slavlje

"Ti si izvanredan. Sretan rođendan, ljubavi moja", napisala je Eugenie uz fotografije. August je već postao prava mala zvijezda maminog Instagrama, ponosna princeza u nekoliko je navrata objavljivala preslatke fotografije svog sinčića - kako za prvi Majčin dan koji je doživjela kao majka, tako i za vlastiti rođendan.

Novopečeni roditelji, osim što su aktivni na društvenim mrežama, u javnosti se ne pojavljuju, barem nisu do iznimno tužnog povoda. Prvi javni nastup otkako su postali roditelji Eugenie i Jack imali su na sprovodu njezinog djeda princa Philipa, koji se održao 17. travnja. U društvu starije sestre princeze Beatrice, njenog supruga Edoarda Mapellija Mozzija i ostatka obitelji oprostili su se od djeda i supruga kraljice Elizabete.

Linker
11. travanj 2024 13:17