ROMANSA

Princ William s ovime nije nimalo zadovoljan: Kate je za vrijeme njihovog prekida imala avanturu s njegovim rivalom

Ujedinjeno Kraljevstvo plakalo je kad se saznalo da su William i Kate prekinuli, no nakon tri mjeseca razdvojenosti, shvatili su kako ne mogu jedno bez drugog. U tom se periodu Kate viđala s njegovim poznanikom i ne baš previše dragim kolegom sa sveučilišta.

Sjećate se razdoblja kada su možda i najpoznatiji svjetski par, budući kralj, princ William i njegova supruga Kate Middleton nakratko prekinuli? Bila su to tri mjeseca 2007. godine kada su se, kako su rekli - tražili, odnosno Kate je tulumarila sa sestrom Pippom, mamom i prijateljicama, a William organizirao partyje u studentskom domu. Englezi čak i obilježavaju dan njihovog prekida koji nije potrajao dugo jer je William svoju sadašnju suprugu pozvao na kostimiranu zabavu.

Tada su ponovno shvatili kako su savršeni jedan za drugog. Mjesec dana nakon pomirdbe odletjeli su na romantično putovanje na Sejšele gdje su prvi put otvoreno razgovarali o braku.

image
Zaručio ju je nakon devet godina veze.
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

No, ono što je nedavno izašlo na vidjelo je to da je Kate za vrijeme njihovog prekida imala avanturu s poznanikom kojeg William baš i ne voli. Radi se o kolegi s privatnog sveučilišta Eton, kojeg je svojedobno pohađao i William. Henry Ropner bogati je nasljednik obiteljskog biznisa koji se bavi prijevozom, a on i William si nikako nisu bili dobri, štoviše, u raznim segmentima su se nadmetali, a izgleda da je jedno od njih bilo i srce mlade studentice Kate. Nije ni William nevinašce jer je navodno prije Kate hodao i s bivšom djevojkom svojeg rivala Henryja. O prekidu koji je slomio mnoga srca, a ne samo njihova, William je otvoreno govorio u intervjuu kojeg su on i Kate dali nakon zaruka.

image
William i Kate s princom Georgeom i princezom Charlotte.
SPLASH NEWS/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Novi udarac za kraljevsku obitelj: Peta sezona Krune ‘kopa‘ po bliskom odnosu princa Phillipa i 30 godina mlađe grofice

"Oboje smo bili jako mladi. Bilo je to na sveučilištu i u tim smo se trenucima oboje tražili. Bili smo različitog karaktera, svatko je pokušao pronaći svoj put. Tada smo zapravo odrastali", rekao je William.

"Imali smo svatko svoj prostor, i ispalo je odlično. Iako se tada s time nisam slagala", dodala je Kate.

image
Vjenčanje Kate i Williama.
ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Prije zaruka, vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea bili su u vezi devet godina, a princ je kleknuo na putovanju u Keniji. Rekao je kako je osjećao ogroman pritisak dok je nosio majčin prsten u ruksaku tijekom tri tjedna putovanja i non-stop se bojao da će ga izgubiti. Spektakularno vjenčanje starijeg Dianinog sina održalo se 29. travnja 2011. godine u Westminsterskoj katedrali. Priča je imala svoj sretan kraj, a princ i princeza novi početak u konzervativnom kraljevskom okruženju.

Čitajte i: Odbjegli par zbližava se s obitelji? Meghan Markle i Kate Middleton razmišljaju o poslovnoj suradnji

Linker
06. travanj 2024 05:21