zbog infekcije

Princ Philip ostat će u bolnici ‘još nekoliko dana‘, otkriva palača

Nakon što je tijekom vikenda svog oca, princa Philipa, u bolnici posjetio princ Charles, oglasila se i Buckinghamska palača te otkrila da vojvoda od Edimburgha još nije spreman za odlazak kući.

99-godišnji britanski princ Philip, suprug kraljice Elizabete II. još nije izašao iz bolnice, a na tu temu oglasila se i sama palača, pišu strani mediji.

Vojvoda od Edimburga, koji je u bolnicu hitno smješten "zbog infekcije", u bolnici će provesti još nekoliko dana, izjavili su glasnogovornici Buckinghamske palače.

"Udobno je smješten i dobro reagira na liječenje, no očekuje se da bolnicu neće napustiti još nekoliko dana", otkrili su.

Bolest nikako nije povezana s virusom COVID-19, već s infekcijom, inzistiraju s britanskog kraljevskog dvora, no javnosti još nije poznato o kakvoj je infekciji riječ.

U bolnicu King Edward VII, princ Philip smješten je sredinom prošlog tjedna, jer se nije osjećao dobro.

Njegov sin princ Charles, snimljen je kako stiže ocu u posjet tijekom vikenda.

image
Princ Charles posjetio je oca u bolnici, a u skladu sa strogim mjerama, u posjet je stigao bez supruge Camille
FOTOGRAFIJE: CRAIG HIBBERT/SOLO/PROFIMEDIA CRAIG HIBBERT/SOLO/PROFIMEDIA

Unuk, i budući kralj Velike Britanije, princ William izjavio je kako je Philip dobro te da vjeruje djelatnicima koji su o njemu preuzeli brigu.

01 - Modified: 2021-03-02 13:22:57 - Feat.: 1 - Title: Raste zabrinutost zbog zdravstvenog stanja princa Philipa (99), prebačen je u drugu bolnicu
01 - Modified: 2021-03-02 13:22:57 - Feat.: 1 - Title: Raste zabrinutost zbog zdravstvenog stanja princa Philipa (99), prebačen je u drugu bolnicu
Linker
04. listopad 2022 02:17