Mandatory Credit: Photo by Geoff Robinson/Shutterstock (14274295ak)
Prince William and Catherine Princess of Wales with Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis at the Christmas Day morning church service at St Mary Magdalene Church in Sandringham, Norfolk.
Christmas Day church service, St. Mary Magdalene Church, Sandringham, Norfolk, UK - 25 Dec 2023

 GEOFF ROBINSON/SHUTTERSTOCK GEOFF ROBINSON/SHUTTERSTOCK
ispraćaj 2023.

Princ i princeza od Walesa su objavili video u kojem su dosad neviđene fotografije njihove djece

Kate Middleton i princ William na društvenim mrežama su s fanovima podijelili zanimljiv video s kojim ispraćaju 2023. godinu. Bila je to uistinu godina u kojoj se svašta dogodilo u britanskoj kraljevskoj obitelji.

Princ William i Kate Middleton obilježili su kraj 2023. godine dijeleći dosad neviđene fotografije svoje troje djece na društvenim mrežama. Naime, princ i princeza od Walesa, objavili su zanimljiv video u kojem se pojavljuju i njihova djeca, 10-godišnji princ George, 8-godišnja princeza Charlotte te 5-godišnji princ Louis. U kratkoj snimci koju su podijelili na službenim društvenim mrežama, vidi se cijela obitelj u različitim situacijama i prigodama.

"2023 ✅ Hvala svima koji su bili dio naše godine", napisali su princ i princeza od Walesa u petak.

U video završnici uključene su i rođendanske fotografije Georgea, Charlotte i Louisa iz ove godine. Osim toga tu je i dosad neobjavljena slika, snimljena za Dan očeva u lipnju, prikazuje 41-godišnjeg Williama kako se smješka na klupi dok svoje troje djece i svi u usklađenim plavim odijelima.

Još jedna fotografija prikazuje mladi trio kako dostavlja pisma djeci u nevolji na trećem godišnjem božićnom koncertu njihove majke u Westminster Abbeyju ranije ovog mjeseca.

U videu je fotografija na kojoj je budući kralj princ William veselo je podigao ruke od veselja dok je s nogometašem Tyronom Mingsom zabijao koševe kako bi širili svijest o beskućništvu u lipnju.

U međuvremenu, princeza od Walesa je prikazana kako vozi bicikl tijekom posjeta Walesu u veljači. Također je uhvaćena u šetnji s radijskim voditeljem Romanom Kempom za svoju kampanju "Shaping Up".

Fanovi su oduševeljni njihovim videom i najčešći su komentari da ne mogu vjerovati koliko su simpatična obitelj.

Linker
29. ožujak 2024 17:17