Ide im na bolje

Princ Harry našao novi posao! Bavit će se mentalnim zdravljem u jednoj američkoj tvrtki

Nakon bombastičnog intervjua koji je šokirao svijet, a britansku monarhiju bacio na koljena, princ Harry morao je sebi i svojoj obitelji osigurati prihode. Osim multimilijunskog ugovora s Netflixom, zarađivat će kao dužnosnik tvrtke za životni trening i mentalno zdravlje.

Britanski princ Harry postat će dužnosnik tvrtke za životni trening i mentalno zdravlje BetterUp Inc., izvijestio je u utorak Wall Street Journal.

Očekuje se da će Harry u novoj ulozi sudjelovati u inicijativama poput odluka o strategiji dodjele dobrovoljnih priloga te će javno progovarati o temama povezanim s mentalnim zdravljem, navodi se u izvješću. BetterUp nije zasad odgovorio na Reutersov zahtjev za komentar.

Čitajte i: Pohvalila se Oprah, no... Meghan i Harry nisu tajno stupili u brak tri dana prije velebnog vjenčanja

Ranije ovog mjeseca, televizijski intervju Oprah Winfrey s unukom kraljice Elizabete i njegovom suprugom Meghan Markle bacio je britansku monarhiju u njezinu najveću krizu od 1997. godine, odnosno smrti princeze Diane, majke Harryja i starijeg brata Williama.

image
Život u Velikoj Britaniji u jednom im je trenutku jednostavno postao nepodnošljiv, shvatili su to oboje nakon što su se vratili s turneje po Australiji.
CBS/FERRARI/PROFIMEDIA

Harry (36) i Meghan (39) postali su trn u oku monarhije još u siječnju prošle godine kada su objavili da će odstupiti od kraljevskih dužnosti i započeti novi život preko Atlantika.

Prošli mjesec Buckinghamska palača objavila je da su Harry i Meghan odstupili s kraljevskih dužnosti te da će time izgubiti pokroviteljstvo. U intervjuu se Harry požalio kako ga je otac, princ Charles prestao financirati te da su preživljavali od nasljedstva princeze Diane.

Čitajte i: Intervju o kojemu će se dugo pričati: Meghan se slomila, a Harry otkrio koliko ga je otac povrijedio

Zato su Harry i Meghan potpisati multimilijunski ugovor sa streaming platformom Netflix kako bi stvarali raznoliki sadržaj poput dokumentarnih filmova, dokumentarnih serijala, igranih filmova i sadržaja za djecu.

"Cilj ovog projekta je stvaranje sadržaja koji informira, ali i daje nadu. Kao novi roditelji, važno nam je i stvaranje inspirativnog obiteljskog programa", izjavili su Meghan i Harry za New York Times.

Linker
19. travanj 2024 22:08