Kraljević bez titule

Predivna švedska princeza i princ krstili trećeg sina! Sofia oduševila modnim odabirom, a ni suprug nije zaostajao

Gdje god da se pojave, princ Phillip i princeza Sofia mame znatiželjne poglede. Slove kao skladan par, a svakako pažnju plijene i svojim izgledom. Narod se na početku nije slagao s njihovim brakom, no nakon rođenja sinova, princezu su napokon prihvatili.

Švedski princ Carl Philip (42) i njegova supruga Sofia (36), koja je udajom postala princeza, u kraljevskom dvorcu Drottningholm krstili su četveromjesečnog sina Juliana. Za tu prigodu roditelji mališana odabrali su vojnu uniformu i bijelu haljinu brenda Etro, ukrašenu cvjetnim motivima nadahnutima narodnom nošnjom.

image
Obiteljski portret
EDITORIAL/PROFIMEDIA

Mali Julian je sedmi po redu u nasljednoj liniji za švedsko prijestolje, ali za razliku od svoje starije braće, petogodišnjeg Alexandra i trogodišnjeg Gabriela, prema novom zakonu neće nositi titulu ‘njegovo kraljevsko veličanstvo’ - koja sa sobom donosi godišnju apanažu iz državnog budžeta namijenjenog članovima kraljevske obitelji.

Čitajte i: Kakav par! Princeza Sofia i princ Phillip mame zadivljene poglede gdje god da se pojave

Skladan par mami poglede gdje god da se pojave, a svaki put izgledaju kao da su upravo izašli sa snimanja za modni časopis. Sofia se smatra jednom od najbolje odjevenih žena, uvijek je u trendu, više vjerna klasici, a njezin muž, Phillip markantan je muškarac koji obožava odijela i nosi ih sa stavom.

image
Princeza Sofia i princ Julian.
RUNE HELLESTAD GETTY IMAGES

Princeza Sofia prošla je trnovit put od najomraženije princeze Švedske do omiljenog lica s dvora. Prije udaje za princa Philipa radila je kao model, pozirala u kupaćim kostimima i sudjelovala u reality showu. Kad ga je upoznala, život joj se okrenuo naglavačke, a javnost ju je napokon prigrlila tek nakon rođenja sinova, princa Alexandera i princa Gabriela.

Linker
25. travanj 2024 13:57