Princeza Charlotte
 Instagram / Kate Middleton
Miljenica nacije

Predivna djevojčica! Princeza Charlotte proslavila je rođendan na poseban i pažljiv način

Kensingtonska palača objavila je četiri nove fotografije princeze Charlotte, a sve povodom njezinog petog rođendana. Tradicija je to koju Kate i William poštuju otkako su postali roditelji.

Britanski princ Louis proslavio je prije desetak dana svoj 2. rođendan, a sada vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea imaju novi veliki razlog za slavlje. Obiteljska miljenica, princeza Charlotte, slavi peti rođendan. Javnost je jedva dočekala da princ William i Kate Middleton još jednom udovolje željama svjetske javnosti pa su objavili portret djevojčice.

Djecu kraljevskog para fotografira majka Kate Middleton

Naime, odluka kraljevskog para bila je da će djecu minimalno izlagati javnosti, no i da će, kako bi zadovoljili interes javnosti, objavljivati portrete djece na njihove rođendane. Odlična je to odluka jer zadovolji znatiželju naroda, a ne uznemirava djecu i njihovu potrebu da odrastaju kao njihovi vršnjaci.

Da bi djeca bila još opuštenija, pobrinula se majka Kate Middleton, koja je toliko vješta s fotoaparatom da klince za potrebe ovih portreta fotografira sama. Kensingtonska palača objavila je na društvenim mrežama stoga četiri preslatke nove fotografije slavljenice Charlotte. Prva fotografija klasični je portret, a ostale su snimljene tijekom pakiranja paketa pomoći za izolirane umirovljenike tijekom epidemije koronavirusa, a u kojem je pomogla i Charlotte.

Čitajte i:

Svi su se istopili zbog princeze Charlotte jer je odlučila kopirati svoju majku

Haljina s cvjetićima princeze Charlotte u kojoj je prvi put posjetila brata već je rasprodana

Mala princeza Charlotte u svemu kopira Kate: Gosti ostaju zapanjeni njezinim karakterom

Zvijezde vjenčanja: Nespretna i slatka Charlotte i nestašni George sve su ganuli svojim ponašanjem

Linker
20. travanj 2024 14:02