INSTAGRAM
NAKON KRALJEVSKOG DRUŽENJA

Povratak u realnost: Slavna manekenka nasmijala pratitelje slatkom objavom nakon partyja u Buckinghamskoj palači

Nakon druženja s kraljevskom obitelji, Rosie Huntington-Whiteley vratila se kući svojim klincima koji nisu marili što je mama u glam izdanju.

Nakon druženja s kraljevskom obitelji, Rosie Huntington-Whiteley vratila se kući svojim klincima koji nisu marili što je mama u glam izdanju.

Jedna od uvaženih gostiju kralja Charlesa na vrtnom partyju u Buckinghamskoj palači bila je i Rosie Huntington-Whiteley koja je oduševila svojim izdanjem. Naime, 37-godišnja britanska manekenka je za svečano primanje odabrala vrlo elegantnu kombinaciju zbog koje se našla u centru pozornosti na eventu kojim se slave kreativci. Da je jedna od omiljenih trendseterica pokazala je u klasičnoj bijeloj haljini koja prati liniju tijela te kratkom plaštu, a kombinacija je odlična inspiracija i za mladenke, osobito one koje naginju klasici. Radi se o komadima dizajnerice Emilije Wickstead, jedne od omiljenih dizajnerica princeze od Walesa, Kate Middleton.

Uz jednostavnu, ali vrlo elegantnu kreaciju nosila je cipele Manolo Blahnik, torbicu Alaia Le Teckel te šeširić s velom brenda Emily London Headwear. Rosie je nakon eventa objavila nekoliko fotografija naglasivši da je zahvalna što je bila pozvana na događanje te dodala kako je iznimna čast bila susresti se s kraljem i kraljicom, ali svoje pratitelje posebno je zabavila objavom s djecom uz koju je napisala "povratak u stvarnost" dok klince nimalo ne zanima to što je mama u glam izdanju.

image

Rosie Huntington-Whiteley s djecom nakon druženja s kraljevskom obitelji

INSTAGRAM

Britanska manekenka u dugogodišnjoj je vezi s glumcem Jasonom Stathamom i ne objavljuje često fotografije s njihovom djecom - šestogodišnjim Jackom i dvogodišnjom Isabellom pa je ovo bila divna iznimka.

Na primanju kod kralja Charlesa bile su mnogi poznati među kojima i zvijezda "Otoka ljubavi" Maya Jama koja je izgledala fantastično u plavoj kombinaciji s otvorenim ramenima, zatim bračni par i kolege voditelji Tess Daly i Vernon Kay, voditelj emisije "The One Show" Alex Jones, koreografkinja Arlene Phillips, umjetnica Tracy Emin, Vogueov kulturni i kreativni savjetnik Edward Enninful...

image

Kralj Charles i kraljica Camilla na vrtnoj zabavi u Buckinghamskoj palači

YUI MOK AFP
image

Kralj Charles i Edward Enninful na vrtnoj zabavi u Buckinghamskoj palači

YUI MOK AFP
image

Kralj i kraljica na vrtnoj zabavi u Buckinghamskoj palači

YUI MOK AFP
Linker
10. lipanj 2024 15:10