Divlja u srcu

Potpuno drugačija princeza: Lady Di iz serije ‘Kruna‘ pokazala divlju stranu, mnogi je nisu prepoznali

Britanska glumica u megapopularnoj seriji utjelovila je princezu u njenim prvim godinama otkako je ušla u kraljevsku obitelj, a u provokativnom editorijalu umjetnica je pokazala svoje drugo lice i otkrila što misli o odnosu Diane i Charlesa.

Britanska glumica Emma Corrin (24) utjelovila je obožavanu princezu Dianu, u iznimno popularnoj seriji "Kruna", odnosno "The Crown". Mlada glumica pojavljuje se u onim dijelovima gdje Lady Di ima između 16 i 28 godina - odnosno kada je upoznala princa Charlesa, rodila sinove i shvatila da je njen privatni život iznimno kompliciran.

Serija koja se na Netflixu počela prikazivati u nedjelju, već joj je donijela odlične kritike. Emma je priznala da je bila tužna jer se pojavljuje samo u jednoj epizodi, dok se većina glumaca pojavljuje u dvije, no kako kaže - krenula je dalje.

Također je priznala da bi je zanimalo što o seriji misle prinčevi William i Harry, ali je i dodala da bi joj to vjerojatno bilo neugodno pitati. "Da ih ikada vidim na zabavi vjerojatno bih otišla", priznala je glumica.

U razgovoru za britanski GQ magazin, rekla je da se ne želi uvlačiti u vječite rasprave o raspadu braka Charlesa i Diane, umjesto toga rekla je da je "prava pogreška što se taj brak uopće dogodio". Odnos kraljevskog para u seriji opisala je kao prvenstveno tužan. "Osim 20 minuta kad su Charles i Diana sretni u šestoj epizodi".

Tko je kriv za razlaz?

"Ona je imala jednu sliku o tome što bi htjela da to bude, jer je bila tako mlada. Tu sam se oslanjala na svoje vlastito iskustvo. Smatram se mladom, imala sam 23 kada smo snimali, ona je imala 19 na početku", objasnila je Emma. Cijela epizoda portretira Dianin ulazak u kraljevsku obitelj kao i njenu nekompatibilnost s princom Charlesom, zbog 13 godina razlike među njima.

Uz intervju za britansku verziju poznatog časopisa, glumica je snimila i provokativan editorijal, koji je pokazao njeno potpuno drugo lice od onoga koje možemo vidjeti u "Kruni".

Emma je priznala da bi je zanimalo što o seriji misle prinčevi William i Harry, ai je i dodala da bi joj vjerojatno bilo neugodno pitati. 'Da ih ikada vidim na zabavi vjerojatno bih otišla', priznala je glumica.

Britanska glumica izgleda nevjerojatno izazovno dok pozira u većinom prozirnim komadima odjeće, sa samopouzdanim izrazom lica, ako bismo uspoređivali dva Emmina izdanja - ono iz serije i ono iz editorijala - neki je ne bi ni prepoznali.

Divlja 'princeza'

Na naslovnoj fotografiji pozira u prozirnoj majici dok joj niz vrat visi veliki srebrni križ. U provokativnom editorijalu, Emma je pozirala i u prozirnoj mreži ispod koje je imala crne gaćice i zelenu traku zalijepljenu preko grudi.

Zablistala je i u crnoj lateks haljini, sirena kroja, no ono što definitivno odskače od "kraljevske" slike su neobrijani pazusi, koje je naglasila podizanjem ruku.

Iako se Emma pojavljuje u samo jednoj epizodi, to ne znači da Diane više nema u seriji, zamjenjuje ju glumica Elizabeth Debicki, koja će u petoj i šestoj epizodi prikazati Dianin hod kroz minsko polje i susret s Dodijem Fayedom.

Linker
25. travanj 2024 17:19