Novi život

Poslije bolnog razvoda, Melinda Gates ponovno ljubi. Evo što se zna o njenom odabraniku

Samozatajna milijarderka već mjesecima izlazi s bivšim novinarom Jonom Du Preom, markantnim šarmerom koji poput nje ima troje odrasle djece iz bivšeg braka.

Najslađe je kad se ljubi tajno! Sa svima znanom krilaticom vjerojatno se slaže i Melinda Gates, bivša supruga Billa Gatesa koja je ponovno zaljubljena. Samozatajna filantropkinja mjesecima izlazi s markantnim američkim novinarom Jonom Du Preom, nekadašnjim reporterom Fox Newsa, no to je otkriveno tek ovih dana.

Stvar je u tome da je njezinom novom odabraniku jasno da veza poput njihove ne može (pre)dugo ostati ispod medijskog radara, stoga je milijarderka još u travnju ove godine, vjerojatno na njegov nagovor, odlučila javno obznaniti da su zaljubljeni. Po uzoru na Adele koja je vezu sa sportskim agentom Richom Paulom sama ‘razotkrila‘ na košarkaškoj utakmici, Melinda Gates također je izabrala sportski događaj kao dan D nakon kojeg više nema skrivanja.

S novim dečkom pojavila se na utakmici košarkaškog kluba Brooklyn Netsa, ali američki mediji tu su poslasticu dočekali potpuno nespremni! Tek im je sada, šest mjeseci kasnije, sinulo da je šarmantan 63-godišnjak koji je na utakmici sjedio od Melinde Gates, njena nova ljubav, javlja Daily Mail.

Koliko je poznato, bivši suprug s kojim je u 27-godišnjem braku dobila troje odrasle djece, nije joj poželio sreću. Ne zna se ni s kim se Bill Gates viđa. Nije komentirao ni njezin intervju za Fortune prošlog mjeseca, kad je otvoreno progovorila o njihovom "nevjerojatno bolnom" razvodu.

image

Bivša supruga osnivača Microsofta danas je filantropkinja.

NOAM GALAI/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"Jednostavno više nisam mogla ostati u tom braku", rekla je tom prilikom dodajući kako je na odluku da se razvede utjecalo i prijateljstvo bivšeg muža s osuđenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom.

Kako god bilo, tuga i ljutnja zbog propalog braka sada su iza nje. Krenula je dalje, pa i više od toga: otkako se razvela, izgleda preporođeno.

Profilirala se kao jedna od najvelikodušnijih podupirateljica ženskih projekata diljem svijeta, posebno u Africi. A sada na tum putu prati novi dečko.

Tko je Jon Du Pre? Poznato je tek to da je nakon duge novinarske karijere postao stručnjak za strateške komunikacije. I on ima troje odrasle djece iz bivšeg braka koja su, vjerojatno upoznala Melindu, a ona ga je, zacijelo upoznala sa svojom. Čini se da su dobili njihov ‘blagoslov‘ i sada uživaju jedno u drugome.

Linker
20. travanj 2024 02:50