u javnosti

Pogledajte kako su Kate, William i Charles raspoloženi nakon izlaska Harryjeve knjige

Princ i princeza od Walesa pojavili su se u javnosti prvi put otkako je odmetnuti princ objavio svoje memoare.

Kate i William su se smiješili, a kralj Charles smijao se tijekom prvog javnog pojavljivanja nakon izlaska Harryjeve knjige "Spare" ("Rezerva").

Unatoč mnoštvu teških optužbi koje je odmetnuti princ uputio, kraljevska družina nije željela pokazati da ih je išta od toga zaboljelo te su stoički odradili prvu javnu dužnost u novoj godini.

image

Kate i William nisu skidali osmijeh s lica

ZAK HUSSEIN/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Princ i princeza od Walesa glavne su Harryjeve mete u knjizi, a javnost ih je dočekala s ovacijama u Liverpoolu, na otvorenju nove bolnice. S druge strane, Charles je mazio pse i srdačno razgovarao s humanitarnim djelatnicima u Aberdeenshireu.

image

Kralj Charles dobro se zabavljao

ANDREW MILLIGAN/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Harry je optužio Williama da ga je fizički napao u njegovoj kući, a Meghan je nazvao "teškom, bezobraznom i abrazivnom". Osim u knjizi, brata je napadao i tijekom intervjua koje je posljednjih dana davao po američkim TV kućama.

image

Kate je mahala okupljenom mnoštvu

JAMES WHATLING/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Iako su u javnost izlazile priče da je kraljevska obitelj bijesna te da Meghan i Harry neće biti dobrodošli na Charlesovu krunidbu, kad su njeni pripadnici izašli van iz palača navukli su osmijehe na lica.

image

Princezu od Walesa dočekale su ovacije

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tako William nije pokazivao ni najmanji znak ljutnje dok je čavrljao sa suprugom. Ona je pak na licu imala još širi smiješak, koji nije skidala.

image

Šalio se s humanitarnim djelatnicima

ANDREW MILLIGAN/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
12. travanj 2024 22:17