Modna podrška

Pippa i Kate Middleton odjenule se gotovo identično

Pojavila se na događanju u Westminsterskoj opatiji u gotovo identičnom kaputu, a tamnocrveno su u znak podrške još nosile mala Charlotte i Zara Tindall.

Kad bi se u Velikoj Britaniji provela anketa koja boja najbolje stoji Catherine, princezi od Walesa, zacijelo bi mnogi glasali za boju vina. Zato nikoga nije začudilo što je Kate odabrala kaput te boje na blagdanskom događanju, koncertu božićnih pjesama u Westminsterskoj opatiji. Stigla je kompletna obitelj, princ William, njihova starija djeca, princ George i princeza Charlotte i dakako, buduća britanska kraljica.

image

Princeza od Walesa sa suprugom Williamom, kćeri Charlotte i sinom Georgeom

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Odavala je dojam da je jako dobre volje, kao da je osmijehom htjela poručiti da je prikazivanje drugog dijela Netflixove dokumentarne serije Harry & Meghan ne opterećuje. Kad su ušli i zauzeli svoja mjesta u opatiji, ceremonijal majstor dopratio je unutra njezinu sestru Pippu koja je sa suprugom Jamesom Matthewsom bila među najvažnijim uzvanicima događanja. Pojavila se u kaputu identične boje i kroja onom koji je izabrala njezina sestra.

image

Pippa Matthews sa suprugom Jamesom

KIRSTY O‘CONNOR/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Pippin ima dvostruko kopčanje, gotovo je identične dužine, potpisuje ga britanska dizajnerica Karen Millen, a stoji 409 funta. Tek je tada primijećeno da je i mala princeza Charlotte, koja svakim danim sve više nalikuje mami (i pokojnoj kraljici Elizabeti), nosi kaputić tamnocrvene boje, s ovratnikom od bašuna. U Westminsterskoj opatiji pojavila se i Zara Tindall, također u tamnocrvenom kaputu.

image

Zara Tindall u kaputu znakovite boje sa suprugom Mikeom

KIRSTY O‘CONNOR/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Bila je to modna demonstracija neupitne podrške princezi od Walesa: najvažnija je, dakako, gesta njezine sestre. Nije prvi put da Pippa odabirom odjeće odaje priznanje starijoj sestri. Otkako joj je 2011. nosila veo na vjenčanju za princa Williama, Pippa pazi na sestru (iako je ona ta koja je mlađa) i uvijek joj čuva leđa. Modna poruka odaslana sunarodnjacima znači da žene kraljevske obitelji i obitelji Middleton bezrezervno podržavaju Kate. Nije ih briga za dokumentarac, što god Meghan i Harry pričali. Definitivno neće dozvoliti da im odbjegli par i Netflix pokvare Božić.

Linker
14. travanj 2024 15:56