frizer otkriva

Pažljiv suprug: Princ William svojoj je Kate na vjenčanju pomogao s jednim važnim detaljem

Ususret desetoj godišnjici braka, frizer koji je na vjenčanju Catherine Middleton i princa Williama bio zadužen za ‘uvojke o kojima se pričalo‘, otkrio je zgodan detalj koji otkriva koliko je princ brižan prema vojvotkinji.

Kate Middleton i princ William ove će godine proslaviti desetu godišnjicu braka.

Par koji ima troje djece, sinove Georgea i Louisa te kćerkicu Charlotte, vjenčao se 29. travnja 2011. godine u Westminsterskoj opatiji u Londonu, na vjenčanju koje su mediji proglasili najljepšim i najvažnijim kraljevskim vjenčanjem od dana kada je lady Diana stupila u brak s princom Charlesom.

Vjenčanje Kate i Williama, po mnogočemu je bilo posebno, od Kateine vjenčanice Alexandera McQueena pa do činjenice da su mladenci za djeverušu i djevera odabrali Pippu Middleton i princa Harryja, a u kraljevskim vjenčanjima inače te uloge ne postoje.

Frizura koja je prekinula tradiciju

Najviše medijske pozornosti, uz samo sklapanje braka, privukla je kosa mladenke Kate koja je odlučila prekinuti tradiciju koja je trajala 350 godina te se na vjenčanju pojaviti sa spuštenom kosom.

image
Britanski princ William i Kate Middleton vjenčali su se na proljeće 2011. godine
LEWIS WHYLD/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Frizer koji je bio zadužen za mladenkinu kosu otkrio je kako se spuštena, isfenirana kosa s bogatim valovima svidjela i princu Williamu, koji je pomogao u cijelom procesu.

Naime, kako bi mogao isfenirati Kate "kao u salonu", između ceremonije i svadbe na imanju Clarence, frizer Richard Ward trebao je ogledalo, a u pomoć je priskočio mladoženja William koji je bez puno muke pomaknuo 500 godina staro i iznimno teško ogledalo kako bi njegova draga mogla uživati u frizuri iz snova.

Linker
30. ožujak 2024 10:09