topla scena

Ove godine William i Kate objavili su totalno netradicionalnu božićnu čestitku

Izborom mjesta gdje su fotografirani, a to je kraljevski posjed Sandringham, omiljeno odredište za proslavu blagdana Elizabete II., odali su počast Williamovoj baki.

Ovogodišnja tradicionalna božićna čestitka princa Williama i Kate sve je osim klasike kakvu članovi kraljevske obitelj obično biraju povodom blagdana. Nakon što su ove jeseni preuzeli titule princa i princeze od Walesa, Buckinghamskom palačom zapuhao je drugačiji, topliji "vjetar", što dokazuje njihova čestitka. Izabrali su obiteljsku fotografiju snimljenu tijekom sunčanog, proljetnog dana. Fotograf je "uhvatio" peteročlanu obitelj u trenutku kad se šetaju držeći se za ruke.

Kate i William nose traperice, vidi se da princeza Charlotte te prinčevi George i Louis uživaju s tatom i mamom u parku: svjesni su da su protokolarne obaveze, kada moraju jako paziti kako se ponašaju, miljama daleko. Ukratko, budući britanski kralj i njegovi najmiliji izgledaju kao bilo koja britanska obitelj, što je poruka koju su, čini se, htjeli odaslati.

Nije slučajno što ih je fotograf Matt Porteous snimio u Norfolku, na kraljevskom posjedu Sandringham, gdje se nalazi njihov ladanjski dom Anmer Hall, piše People. Tamo provode vikende kad su slobodni: kako je princeza od Walesa jednom prilikom rekla, samo se u Anmer Hallu osjećaju da su kod kuće.

Njihov ovogodišnji izbor fotografije za čestitku na tragu je božićne čestitke iz 2019., kad su ležerno odjeveni sjedili na balama sijena. Također je snimljena u Anmer Hallu. Asocijacija nije slučajna: u skladu s tradicijom, kraljevska obitelj trebala bi provesti i ovaj Božić u Sandringhamu i tako odati počast pokojnoj kraljici. U prosincu je uvijek putovala vlakom iz Londona u Norfolk. Obično bi ostala u dvorcu Sandringham do veljače, godišnjice smrti svog oca, kralja Georgea VI. William i Kate zacijelo si neće moći priuštiti toliko dugi zimski odmor, no svaki dan koji uspiju ukrasti za sebe, mnogo im znači.

Linker
18. travanj 2024 03:42