Obitelj buduće švedske kraljice na okupu

 PHILIP BERGMAN/ROYAL COURT OF SWEDEN/HANDOUT/SHUTTERSTOCK
posebna čestitka

Otišli su korak dalje! Buduća švedska kraljica oduševila obiteljskim božićnim videom

Princeza Victoria ove godine nije samo objavila obiteljski portret. U videu sa suprugom princom Danielom, princezom Estelle i najmlađim članom obitelj, princom Oscarom kiti bor ukrasima koji su sami izradili.

Umjesto tradicionalne božićne fotografije, švedska kraljevska obitelj odlučila je otići korak dalje i napraviti božićni video. Nenametljivo, ali s puno topline i šarma, buduća švedska kraljica Victoria poželjela je sa suprugom i djecom čestitati Božić i novu godinu. U simpatičnom videu imamo priliku vidjeti princezu u dosad neviđenom izdanju. Naime, Victoria sa suprugom Danielom, 11-godišnjom princezom Estelle i 7- godišnjim princem Oscarom kiti jelku, ali i sami izrađuju božićne ukrase. Djevojčica je u videu pokazala kako izraditi vjenčić od tanko narezanih kriški osušenih naranči dok princ Oscar od srebrnog papira radi ukras sličan origamiju. Princ Daniel je sinu i kćeri i podrška kako rukovati "pištoljem" za vruće ljepilo. A u videu su pazili na svaki detalj, pa dok Oscar stavlja svoj izrađeni ukras na drvce s home made božićnim nakitom vidi se kako kraljevska obitelj na jelci ima i malene švedske zastave.

Princeza Victoria odjenula je jednostavnu crnu pletenu haljinu brenda Soft Goat kojeg je iskombinirala s Bottega Veneta remenom, a cijeli styling je podigla zlatnim naušnicama. Njezin suprug u videu nosi crnu dolčevitu i smeđe odijelo s prugama na dvostruko kopčanje. Princeza Estelle ima crveno-bijelu suknju od tvida s bijelim džemperom dok je najmlađi član obitelji, princ Oscar u crnim hlačama i puloveru sa zimskim motivima.

Video čestitka završava tako da se obitelj buduće kraljice poredala ispred okićenog drvca i gotovo u jedan glas poželjeli su sretan Božić svima u ime cijele kraljevske obitelji.

Linker
23. travanj 2024 12:47