DANIEL LEAL/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
OVO NIJE OČEKIVAO

Obožavatelj zamolio Charlesa da vrati Harryja u Englesku, pogledajte njegovu reakciju

Kralj se dosad nije oglašavao o Harryjevim kontroverznim memoarima, no to nije spriječilo studenta s londonskog Sveučilišta da mu postavi neočekivano pitanje.

Kralj se dosad nije oglašavao o Harryjevim kontroverznim memoarima, no to nije spriječilo studenta s londonskog Sveučilišta da mu postavi neočekivano pitanje.

Otkako je princ Harry objavio svoje šokantne memoara "Rezerva", u britanskim se medijima mnogo šuška o negativnim reakcijama kraljevske obitelji i mogućnosti da Sussexi neće biti pozvani na krunidbu kralja Charlesa. Sam kralj, očekivano, nije službeno komentirao situaciju, no to nije spriječilo njegove obožavatelje da sami "ispipaju teren".

Charles je ovog tjedna posjetio kampus Sveučilišta Stratford u istočnom Londonu i pritom se susreo s brojnim studentima koji su ga došli pozdraviti.

"Možete li vratiti Harryja?!", uzviknuo je jedan od njih dok se rukovao s kraljem. Sudeći po sada već viralnoj snimci, Charles ga isprva nije dobro čuo. "Koga?", upitao je, a nakon što je mladić ponovio pitanje prasnuo je u smijeh i nastavio dalje.

image

Kralj se samo nasmijao na spomen Harryja

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Inače, u siječnju je princ Harry izjavio kako se neće obvezati na prisustvovanje očevoj krunidbi. Istaknuo je kako ima mnogo toga što želi raspraviti sa svojom obitelji i kako se nada da su voljni razgovarati s njime.

image

Kraljevski povjesničar tvrdi da će Sussexi odbiti poziv na krunidbu

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kasnije je dodao da još uvijek vjeruje u monarhiju, ali nije siguran hoće li on ili njegova supruga, Meghan Markle, "igrati ulogu u njezinoj budućnosti". Page Six je ranije objavio da će Harry i Markle biti pozvani na krunidbu, no kraljevski povjesničar Hugo Vickers, predviđa kako princ neće prihvatiti poziv.

Linker
28. travanj 2024 12:14