GEORGE ROGERS/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
NAKON TEŠKIH OPTUŽBI

Novinar pitao princa Williama je li pročitao Harryjevu knjigu, pogledajte reakciju

Pitanja o bratovim memoarima William nije uspio izbjeći čak niti u dobrotvornoj udruzi, čemu svjedoči i videosnimka televizije ITV.

Pitanja o bratovim memoarima William nije uspio izbjeći čak niti u dobrotvornoj udruzi, čemu svjedoči i videosnimka televizije ITV.

U četvrtak su princ William i princeza Kate posjetili novootvorenu Sveučilišnu bolnicu Royal Liverpool te dobrotvornu udrugu Open Door Charity u Birkenheadu u Engleskoj. Bilo je to njihovo drugo pojavljivanje u javnosti od izlaska bombastične knjige Rezerva princa Harryja, u kojoj je iznio niz optužbi na račun svog starijeg brata.

Iako se šuška da ih je Harryjeva ispovijest itekako pogodila, princ i princeza od Walesa su djelovali odlično raspoloženi za vrijeme službenog posjeta. Ipak, pitanja o bratovim memoarima William nije uspio izbjeći niti u dobrotvornoj udruzi, čemu svjedoči i videosnimka televizije ITV.

image

Princ i princeza od Walesa ignoriraju Harryjeva optužbe

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Vaše Kraljevsko Visočanstvo, jeste li uopće imali priliku pročitati knjigu svog brata?", povikao mu je dvaput jedan od novinara, no William nije reagirao na pitanje te je sa suprugom napustio zgradu.

image

Harryjeva priča o Williamovom fizičkom napadu jedna je od najšokantnijih

YUI MOK/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Podsjećamo, Harry u knjizi Rezerva između ostalog tvrdi da je William fizički napao u žaru svađe. Rasprava je navodno započela nakon što je William nazvao Harryjevu suprugu Meghan "teškom", "bezobraznom" i "abrazivnom".

“Sve se dogodilo tako brzo. Uhvatio me za ovratnik, strgao mi ogrlicu i oborio me na pod”, napisao je vojvoda od Sussexa.

Linker
26. travanj 2024 12:16