nisu ljubitelji "Krune"

Novi udarac: Kraljevska obitelj ljutita i frustrirana jer se Charlesovo ime povlači po blatu

Britanska kraljevska obitelj navodno je izvan sebe zbog nove sezone Netflixove serije "Kruna" koja govori o odnosu princa Charlesa i princeze Diane.

Samo par dana nakon početka emitiranja četvrte sezone, 15. studenoga, britanski mediji citiraju izvor blizak Buckinghamskoj palači koji tvrdi da je ‘show‘ više fikcija nego činjenica i da se posebno pogrešno interpretira princ Charles.

"U obitelji su ponajviše frustrirani i ljutiti jer se Charles povlači po blatu", citira list Telegraph neimenovani izvor iz palače.

I Mail on Sunday pisao je da su u kraljevskoj obitelji krajnje nezadovoljni serijom, pozivajući se na Charlesova prijatelja. Sedamdesetdvogodišnji prijestolonasljednik osobno ne gleda seriju, pišu mediji, a njegov glasnogovornik odbio je komentirati bilo što na tu temu.

"Kruna", koja je već osvojila brojne nagrade, među kojima su Emmyji i Zlatni globusi, fokusira se na stvarne povijesne događaje u Britaniji od početka Elizabetine vladavine, ali su privatni dijalozi fiktivni. Aktualna četvrta sezona počinje izborom Margaret Thatcher za premijerku.

Kada je riječ o kraljevskoj obitelji, u središtu pažnje je odnos Diane (Emma Corrin) i Charlesa (Josh O‘Connor), koji je u to doba još ljubovao s Camillom.

U intervjuu za BBC prije 25 godina, na pitanje je li Camilla bila razlog propasti njezina braka, Diana je odgovorila: "Znate, bilo nas je troje u tom braku pa je pomalo bila gužva".

Čitajte i:

Potpuno drugačija princeza: Lady Di iz serije ‘Kruna‘ pokazala divlju stranu, mnogi je nisu prepoznali

Dramatični intervju princeze Diane! Pokrenuta istraga protiv novinara koji je s njom vodio skandalozni razgovor

Nevjerojatno okrutno: Charles je Diani slomio srce noć prije svadbe, nije htjela doći na vjenčanje

Linker
18. travanj 2024 11:02