Sretna obitelj

Njih nije briga za strku: Meghan i Harry objavili novu fotografiju da proslave dolazak kćerkice

Nakon intervjua koji je potresao britansku monarhiju i ostatak svijeta, par koji je napustio kraljevske protokole pokazao je da im je njihova obitelj najvažnija. Meghan Markle i princ Harry objavili su novu fotografiju.

Meghan Markle i Prince Harry proslavili su Međunarodni dan žena tako što su svijetu obznanili da će postati roditelji - djevojčice.

Fotograf Misan Harriman podijelio je novu fotografiju para iz serije koju su snimili povodom objavljivanja vijesti o trudnoći, praktički samo nekoliko sati nakon što su Sussexi u intervjuu s Oprah Winfrey otkrili da će njihovo drugo dijete biti djevojčica.

Crno-bijela fotografija pokazuje kako Meghan drži budućeg velikog brata Archieja u naručju, iznad svog trudničkog trbuha. Dok joj se Archie naslonio na rame, bosonogi princ Harry stoji iza svoje supruge i grli je.

"Koje divne vijesti na Međunarodni dan žena! Čestitam prijatelji moji, dobrodošao u klub očeva i kćeri H", napisao je Harriman na svom Instagramu.

Čitajte i: Ekskluzivno objavili kod Oprah: Meghan Markle i Harry na ljeto očekuju - djevojčicu

Čitajte i: Šokantno priznanje Meghan Markle: ‘Nisam više željela biti živa. Harry me samo držao dok sam plakala‘

Misan je dugogodišnji prijatelj para i njihov fotograf, a snimke je napravio 'na daljinu' pomoću iPada. Upravo jednom od njegovih fotografija Meghan i Harry su na Valentinovo obznanili da čekaju drugo dijete.

Vesele se curici

U vrtu u kojem su snimili fotografije slavan par održao je i najvažniji intervju u životu, a baš kao i za razgovor s Oprah, Meghan je pokazala da su joj najdraže lepršave haljine koje joj daju slobodu kretanja u drugom stanju.

Archie će u svibnju napuniti dvije godine, a na ljeto će postati stariji brat. "Imati dijete, pa još i dvoje, to je divno samo po sebi. Ali imati prvo dječaka, a zatim i curicu - što reći, možete li poželjeti išta više od toga? Sad imamo četveročlanu obitelj, a imamo i dva psa", dodao je Harry, koji se voditeljici dugoočekivanog intervjua na CBS-u i svojoj supruzi Meghan pridružio nakon nešto više od sat vremena njihova razgovora na samo.

Čitajte i: Nikome drugom to nije pošlo za rukom: Kako je Oprah uspjela dobiti intervju stoljeća?

Čitajte i: Iz minute u minutu! Na Gloria.hr pratite intervju stoljeća - Meghan Markle i Harry s Oprah

U ekskluzivnom razgovoru s Oprah Winfrey, Meghan Markle i princ Harry otkrili su svijetu kako će im na ljeto stići djevojčica.

"Imati dijete, pa još i dvoje, to je divno samo po sebi. Ali imati prvo dječaka, a zatim i curicu - što reći, možete li poželjeti išta više od toga? Sad imamo četveročlanu obitelj, a imamo i dva psa." kazao je Harry, koji se voditeljici dugoočekivanog intervjua na CBS-u i svojoj supruzi Meghan pridružio nakon nešto više od sat vremena njihova razgovora na samo.

Oprino pitanje hoće li stati na dvoje djece bilo je stoga upućeno njemu. Rekao je:" Odrađeno." A njegova supruga potvrdila je: "Dvoje je ono što smo htjeli". Prinova stiže ovog ljeta.

Linker
19. travanj 2024 15:43