POVOD ZA SLAVLJE

Nisu se pojavili s ostatkom obitelji ovog vikenda: Poznato gdje su bili Harry i Meghan tijekom kraljičinog jubileja

Meghan Markle i princ Harry imali su dobar razlog za izostanak sa slavlja.

Meghan Markle i princ Harry u subotu su u Windsoru proslavili prvi rođendan svoje kćerkice Lilibet, a to je bio razlog zbog kojeg se nisu pridružili ostatku obitelji na proslavi kraljičina jubileja.

Kako piše britanski tisak, rođendansko slavlje je bilo "opušteno". Meghan i Harry okupili su najbliže na vrtnoj zabavi u Frogmore Cottageu, a sve su ukrasili balonima. Za slavljenicu su pripremili rođendansku tortu, a za uzvanike grickalice i društvene igre.

Među mali uzvanicima bila su djeca Harryjeve sestrične Zare Tindall, osmogodišnja Mia, trogodišnja Lena i jednogodišnji Lucas. Tu su bila i djeca njenog brata Petera, 11-godišnja Savannah i desetgodišnja Isla. Došao je i Archiejev kum Charlie Van Straubenzee te njegov brat Tom, koji je kum princezi Charlotte.

image
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Bilo je lijepo, bla je to prava dječja rođendanska zabava. Zamišljeno je da će sve biti opušteno i ležerno, da ljudi mogu doći i otići kako žele", rekao je izvor za The Sun.

Brojnim uzvanicima ovo je bila prva prilika da upoznaju Lilibet, s obzirom na to da su Harry i Meghan otišli u Ameriku te se nisu vraćali u Britaniju s djecom.

Nakon toga Harry i Meghan proveli su zadnju noć u Windsoru, a navodno su slavlje pratili s kraljicom, na televiziji.

Linker
19. travanj 2024 08:02