DOMINIC LIPINSKI/AFP/PROFIMEDIA
zaraćena braća

Ništa od susreta braće: Otkriveno zašto William i Kate izbjegavaju Harryja i Meghan

Iako trenutno žive samo stotinjak metara jedan od drugog, princ William se nema namjeru susresti sa svojim odbjeglim bratom koji je u London stigao sa suprugom Meghan.

Iako trenutno žive samo stotinjak metara jedan od drugog, princ William se nema namjeru susresti sa svojim odbjeglim bratom koji je u London stigao sa suprugom Meghan.

Iako nije potvrđeno, princ Harry i Meghan Markle u subotu su stigli u London, navodno komercijalnim letom iz Los Angelesa, kako bi prisustvovali na nekoliko humanitarnih događaja. Svoju mini europsku turneju započeti će 5. rujna u Manchesteru gdje će prisustvovati samitu One Young World, a potom bi trebali otići u Düsseldorf gdje će se održati početak priprema za Invictus Games 2023. čiji je Harry pokrovitelj. Zatim se 8. rujna vraćaju u Englesku kako bi uveličali dodjelu nagrada WellChild, koja kako se navodi ‘‘slavi inspirativne kvalitete teško bolesne djece i mladih, zajedno s onima koji im na tom teškom putu pomažu "

Za vrijeme svog boravka u Velikoj Britaniji smješteni su u svojoj kući Frogmore udaljenoj samo sto metara od kuće Adelaide koja pripada princu Williamu i vojvotkinji Catherine, no kako izvori bliski kraljevskoj kući tvrde, braća i njihove supruge ne planiraju se sresti.

image

Niti prije dvije godine braća i njihove supruge nisu uspijevali sakriti kako se osjećaju u zajendičkom društvu

PHIL HARRIS/AFP/PROFIMEDIA

William i Kate Middleton navodno izbjegavaju kontakt s vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa dok ne saznaju što par planira otkriti u svom Netflixovom dokumentarcu i Harryjevoj nadolazećoj knjizi.

‘William i Kate izgubili su u njih povjerenje jer postoji šansa da će snimiti svaki zajednički razgovor i iskoristiti ga protiv njih‘‘, rekla je kraljevska biografkinja Angela Levin za britanski časopis The Sun te dodala kako je sva krivnja na Harryju i Meghan jer su se proteklih godina u svojim izjavama pokazali kao nepristojni i indiskretni. Da podsjetimo, braća se nisu družila niti za posljednjeg Harryjevog boravka u Londonu na proslavi kraljičinog Jubileja.

image

Prije Megahn Markle, Harry, William i Catherine bili su u idiličnim odnosima

GLYN KIRK/AFP/PROFIMEDIA GLYN KIRK/AFP/PROFIMEDIA

A kako tvrde izvori iz kraljevske palače, princ Charles je kazao kako su Harry i Meghan uvijek dobrodošli u njegov dom te ih je prije dolaska pozvao da odsjednu zajedno s njim na kraljevskom ladanjskom imanju Balmoral, no Harry je tu ponudu odbio.

Potvrda o odbijenom pozivu pojavila se nakon što je Charles snimljen kako u nedjelju ujutro sam odlazi u crkvu u Balmoralu, a upućeni tvrde da i dalje smatra ‘bolnim‘ Harryjevo i Meghanino ruganje kraljevskoj obitelji te da je ‘potpuno zbunjen‘ njihovim ponašanjem.

Linker
25. travanj 2024 23:44