živi kao kraljica

Nije vojvotkinja, ali mlađa sestra Kate Middleton ima impresivno bogatstvo, titulu i vilu

Pippa Middleton (37), mlađa sestra britanske vojvotkinje Kate Middleton (39), ponovno je u fokusu javnosti nakon što se saznalo da je rodila drugo dijete, djevojčicu Grace Elizabeth Jane. Pippa je trudnoću gotovo do samog kraja krila od medija te i dalje nastoji sačuvati maksimalnu privatnost kada je u pitanju njen obiteljski život, jer, kako tvrdi – medijsku slavu nije sama izabrala, već je dobila uz šogora, princa Williama.

Philippa Charlotte, od milja zvana Pippa, neko je vrijeme bila tema svih svjetskih medija zbog vjenčanja njene sestre Kate i princa Williama, a kada se udala za Jamesa Matthewsa 2017. povukla se iz žiže javnosti. Roditelji sina Arthura Michaela Williama postali su 2018., a vijest da je rodila drugo dijete, djevojčicu Grace Elizabeth Jane, ovog je tjedna oduševila ljubitelje kraljevske obitelji. Kao par, isticali su, žele voditi miran i tih život, daleko od reflektora, u čemu za sada uspijevaju. Četiri godine braka žive idilu, daleko od skandala, o kakvoj vojvotkinja Kate može samo sanjati.

image
Trudna Pippa Middleton sa sinom Arthurom
PROFIMEDIA

– Poprilično je iznenađujuće kada postanete globalno poznati, na temelju vaše sestre i šogora, i sve to prije tridesete. Ponekad sam osjećala velik pritisak i medijsko zlostavljanje kada je u pitanju moje ime. Znate, samo sam pokušavala živjeti svoj život nakon svega toga – rekla je Pippa 2012., godinu nakon što je javnost svjedočila vjenčanju njene sestre s princem Williamom. Pippa je za kraljevsko vjenčanje odjenula usku bijelu haljinu dizajnera Alexandera McQueena, koja je isticala njenu vitku figuru, posebno stražnjicu o kojoj se pisalo tjednima nakon vjenčanja, a osnovana je i Facebook grupa "Društvo obožavatelja Pippine stražnjice".

image
Pippina stražnjica zasjenila je kraljevsko vjenčanje
PROFIMEDIA

Nemilosrdni britanski mediji znali su njene odjevne kombinacije usporediti s vrećama krumpira, pisali su da se ‘odjenula u mraku‘ i optuživali da se dovoljno ne bavi humanitarnim radom. Stoga je počela sudjelovati u trkačim i biciklističkim humanitarnim utrkama.

Čitajte i: Trudnoću skrivala do samog kraja! Pippa Middleton na svijet donijela djevojčicu Grace

image
PROFIMEDIA

– Ljudi smatraju da sam privilegirana i da imam određene povlastice na temelju statusa sestre, što uopće nije istina. Smeta me kada me nazivaju posvudušom, a tu riječ nikako ne volim, ili pak kada me opisuju kao party djevojku – ispričala je Pippa koja je diplomirala englesku književnost na Sveučilištu u Edinburgu, a potom radila u obiteljskoj tvrtci. Udajom za Jamesa Matthewsa, Pippa se iz obiteljskog biznisa bacila na pisanje kolumni za ugledne svjetske magazine, a teme kojima se bavila su moda, zdravlje i sport - strast koju dijeli sa svojim suprugom, inače bivšim profesionalnim vozačem automobilskih utrka, a danas menadžerom hedge fondova te nasljednikom škotske feudalne titule Lord of Glen Affric. Naime, James je plave krvi. Trenutno njegov otac nosi titulu Lorda, a on će je naslijediti zajedno s imanjem u Škotskoj, što znači da će njegova supruga postati Lady of Glen Affric. Jamesovo bogatstvo procjenjuje se na oko 2,6 milijardi dolara.

Čitajte i: Trudnoj sestri Kate Middleton ni skandal ne kvari sreću: Daleko od briga uživa u blaženom stanju

image
Sestre Pippa i Kate Middleton na Pippinom vjenčanju
PROFIMEDIA

Par se nakon vjenčanja preselio u luksuznu vilu u Chelseu na pet katova, vrijednu 17 milijuna funti, sa šest spavaćih soba, teretanom, kinom i walk-in garderobam te nastavio s mirnim životom. Njihova druga beba, kćerkica Grace, peto je unuče Pippinih roditelja, Carole i Michaela Middletona, te je još jedan rođak troje djece budućeg britanskog kralja Williama i Kate - princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa.

Linker
22. travanj 2024 23:01