dozlogrdilo mu

Nije mogao više šutjeti: Princ Albert progovorio o svojoj ‘odbjegloj‘ supruzi i pravom razlogu odlaska s dvora

Nakon što se već mjesecima šuška kako je princeza Charlene od Monaka otišla u rodnu Južnoafričku Republiku da bi se maknula od supruga, on je sada prvi put prokomentirao cijelu situaciju.

Princeza Charlene od Monaka već je mjesecima u rodnoj Južnoafričkoj Republici, kamo je otišla u ožujku kako bi nazočila pogrebu dragog prijatelja, ali je onda ostala zbog obaveza prema udrugama čija je predsjednica, a koje pokušavaju zaštititi divlje životinje.

Naime, princeza zbog zdravstvenih problema s ušima ne smije letjeti avionom, a u međuvremenu je imala nekoliko operacija pa se oporavlja prije nego se vrati kući. No, mnogi smatraju da je pravi razlog princezinog odgađanja povratka na dvor raskol u obitelji, odnosno njezina želja da pobjegne od supruga, princa Alberta, koji samo niže izvanbračnu djecu.

Čitajte i: Sve obavijeno velom tajne! Dok je njegova ‘odbjegla‘ princeza u bolnici, princ Albert s djecom na službenom putu

Medijski napisi i pritisak na njihovu obitelj je sve veći pa dok čeka da mu se njegova supruga vrati, nije izdržao da ne odgovori na glasine.

"Nije otišla jer je bila ljuta na mene ili na bilo koga drugog. Otišla je kako bi ondje preispitala rad svoje Zaklade i uzela malo slobodnog vremena za provesti s bratom i prijateljima. Tamo je trebala ostati samo tjedan dana, maksimalno 10, ali tamo je još uvijek jer je imala infekciju, a nastale su i komplikacije", objasnio je Albert.

Charlene je zbog medicinskih razloga propustila i 10. godišnjicu braka, kao i prvi dan škole svojih blizanaca princa Jacquesa i princeze Gabrielle pa su glasine o ‘odbjegloj princezi‘ bile sve jače.

Čitajte i: Panika na dvoru! Princeza Charlene nikako da se vrati u zemlju, javnost sve uvjerenija da to znači definitivan kraj

Njezin odlazak u Južnoafričku Republiku poklopio se s tračevima da Albert ima još jedno izvanbračno dijete, koje je rođeno u vrijeme kada je s njom već planirao vjenčanje. Princ ima i dvoje starije izvanbračne djece, za koje njegova supruga zna. Kako bi smirio javnost, Albert je s djecom dva puta otišao u posjet supruzi i tamo joj pružio podršku.

Sada se, kaže, prvenstveno želi okrenuti svojoj djeci, a ne komentirati tračeve. "Okrenuo sam se brizi o djeci. I mislio sam da će ta naklapanja jednostavno nestati. Znate, ako svaki put pokušavate odgovoriti na sve što izađe na vidjelo, gubite vrijeme", kaže Albert te tvrdi da su glasine vrlo jako utječu na Charlene: "Naravno da to utječe na nju, naravno i da utječe na mene. Pogrešno shvaćanje događaja uvijek je štetno. Laka smo meta, pogođeni smo jer su oči javnosti uperene u nas", požalio se.

Albert je dodao da se Charlene sprema za povratak kući, ako će trebati i brodom, a kako će podnijeti vijest ako se potvrdi da joj suprug ima još jedno izvanbračno dijete, tek trebamo vidjeti.

Linker
22. travanj 2024 21:20