Preslatko

Nije ih zaboravio: Princ Harry snimio dirljivu poruku za mališane obučen kao superjunak

Zbog čestitke i poruke ohrabrenja djeci i mladima koji su izgubili roditelja u britanskim oružanim snagama princ nije oklijevao obući kostim.

Princ Harry poslao je poruku, obučen u kostim Spider-Mana, za djecu poginulih britanskih vojnika. Vojvoda od Sussexa najranjivijoj skupini poručio je kako je sasvim ok, ako ti nedostaju voljeni tijekom blagdana, a video je objavljen za zakladu Scotty’s Little Soldiers, na njihovoj božićnoj zabavi.

Poznat po svojoj posebnoj vezi s veteranima i članovima njihovih obitelji, 38-godišnji princ nije oklijevao obući se u kostim superjunaka, a sve zbog poruke ohrabrenja djeci i mladima koji su izgubili roditelja u britanskim oružanim snagama. Tema božićne zabave bila je heroji i zločinci.

image
SCOTTY‘S LITTLE SOLDIERS/FERRARI/PROFIMEDIA

"Božić je vrijeme kad nam nedostaju naši voljeni, jako, jako, jako teško. I to je ok. Ali, u isto vrijeme, može se dogoditi da se osjećate krivo jer se zabavljate bez svojih roditelja. Ja sam ovdje kako bih vas uvjerio da naši roditelji žele da se mi zabavljamo, je li to jasno? Tako, nemojte se osjećati krivo. Imate puno pravo uživati kao nikad, pogotovo sa Scotty‘s Little Soldiers zajednicom. Zato idite tamo, zabavljajte se i Blagoslovljen Božić", kazao je princ Harry.

Kao dio teme na zabavi djeci je rečeno da zločinci žele upropastiti Božić, a dobili su zadatak da "ih poraze". "Iskoristite timski rad, svoj mozak, i svoje mišiće, te učinite upravo to. Nađite ih i nemojte im dopustiti da upropaste Božić", poručio je Harry. Cijelu poruku ispričao je s maskom na glavi, da bi je na kraju skinuo i otrkio djeci tko im to poručuje da imaju puno pravo provesti radostan Božić.

image

Princ Harry kao Spider-Man

SCOTTY‘S LITTLE SOLDIERS/FERRARI/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 17:23