mali nemogući brat

Neodoljiva snimka: Kad je vidio što izvodi njegov mali brat, princ George se primio za glavu

U javnost je izašla snimka na kojoj je maleni kraljević sakrio lice od srama zbog vragolija koje je izvodio njegov brat Louis u kraljevskoj loži za vrijeme završne parade povodom kraljičinog jubileja.

Kada je za nedavnog posjeta jednom vrtiću u Škotskoj vojvotkinja od Cambridgea dala naslutiti da ne bi imala ništa protiv još jedne bebe, princ William je samo zakolutao očima i rekao: ''Molim te izađi.'' A sada, kada je cijeli svijet uživao u vragolijama živahnog princa Louisa tijekom proslave kraljičinog platinastog jubileja, jasno je zašto je budućem britanskom troje djece sasvim dovoljno.

image

S malim Louisom uvijek je zabavno

I-IMAGES/EYEVINE/PROFIMEDIA

Osim što je svog najmlađeg sina Kate Middleton jedva uspjela držati pod kontrolom, nestašni četverogodišnjak išao je na živce i starijoj sestri Charlotte i bratu Georgeu. A sada je iscurila snimka gdje se vidi kako je George sakrio rukama lice od neugode kada je Louis počeo mahati rukama u zrak uz znak pobjede.

No cijelo vrijeme u kraljevskoj loži tijekom završne parade nije bilo mira - Louis je skakao, plazio mami jezik, vikao, trčao od mame do tate i djeda, mahao, kreveljio se…

image

Louisu je cijelo događanje oko prabakinog slavlja bilo prenaporno

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Princ George, koji je od malih nogu mirnije i povučenije dijete, a sada s osam godina vjerojatno i svjestan da je dio posebne obitelji, Louisovo ponašanja vjerojatno je komentirao: "Oh ne, opet taj moj mali nemogući brat". Koji, rekli bi mnogi, nevjerojatno podsjeća na dječjeg strip junaka - vragolastog Denisa.

image

I princeza Charlotte pokušala je objasniti mlađem bratu kako se treba ponašati

PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

A prvi dan proslave, kada se obitelj vozila kočijom do Buckinghamske palače, Louisa je smirivala sestra Charlotte i pokušavala mu pokazati kako bi se trebao ponašati. Maleni je naime, već tada počeo izvoditi grimase i mahati rukama u svim smjerovima.

No reklo bi se dječja posla pa je njegovo ponašanje oduševilo britansku javnost jer je on na kraju ipak samo normalan živahni četverogodišnjak. Doduše s prinčevskom titulom, a kraljevsko ponašanje usvojit će s godinama koje slijede.

Linker
17. travanj 2024 05:02