kakva obitelj

Ne znaju prestati: Otac Meghan Markle pohvalio knjigu polusestre Samathe koja ‘otkriva pravu istinu‘

Sredinom mjeseca u američkim knjižarama moći će se kupiti knjiga pod nazivom "The Diary Of Princess Pushy‘s Sister Part 1", kojom će polusestra Meghan Markle, Samantha, otkriti "pravu priču" o odrastanju s glumicom čiji se život pretvorio u bajku kad je upoznala zgodnog princa. Otac Thomas Marke ponosan je na svoju kći, ali ne na onu koja se udala za člana britanske kraljevske obitelji.

Čini se da obitelj Meghan Markle nema nikakvu namjeru pustiti je da uživa u bračnom životu s princem Harryjem te ulozi majke malenom Archieju.

Nakon što su je mjesecima prije i nakon udaje za britanskog princa razvlačili po američkom tisku te nazivali pohlepnom i proračunatom te se žalili što ih je napustila, Meghanina polusestra Samantha i dan danas traži svaku priliku kako bi zaradila pričanjem o obiteljskim tajnama i slavnoj sestri.

image
Meghan i princ Harry ne komentiraju poteze glumičine obitelji, koji su za nju sigurno bolni
Shutterstock editorial/Profimedia

Dapače, 17. siječnja ove godine, Samantha će izbaciti knjigu pod nazivom "The Diary Of Princess Pushy‘s Sister Part 1" , a toliko se sigurna u uspjeh da je već dogovorila u drugi nastavak knjige koja će, kako kaže, razotkriti "pravu priču".

I dok mnogi osuđuju postupke Samanthe Markle, koja nikad nije bila posebno bliska s polusestrom, njihov otac Thomas Markle ponosan je na nju.

"Vrlo sam zadovoljan što je Samantha postigla ovom knjigom. Pustimo ju da govori", izjavio je Thomas za Us Weekly, još jednom pokazujući svoju osvetoljubivu narav.

image
Polusestra Meghan Markle sagradila je novu karijeru na otkrivanju obiteljskih tajni
ITV/THIS MORNING/FERRARI/PROFIMEDIA

Samantha i Meghan već godinama nisu u kontaktu, što glumičinu polusestru nije spriječilo u naumu da nakon njezina vjenčanja za princa Harryja sjedne na avion za London, uputi se u Buckinghamsku palaču te pokuša osobno dostaviti pismo koje je napisala za Meghan.

Linker
18. travanj 2024 20:17