JOSH SHINNER/KENSINGTON PALACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Kraljevski trio

Nasmijani Louis, Charlotte i Goerge: Princ William i Kate Middleton oduševili novom božićnom čestitkom

Kraljevski trio krasi božićnu čestitku princa i princeze od Walesa, a obožavatelji obitelji oduševljeni su jer su djeca na portretu opuštena, zagrljena i nasmijana.

Kraljevski trio krasi božićnu čestitku princa i princeze od Walesa, a obožavatelji obitelji oduševljeni su jer su djeca na portretu opuštena, zagrljena i nasmijana.

Samo u posebnim prigodama princ William i princeza Catherine objavljuju obiteljske fotografije, a jedna od takvih je i božićna čestitka. Početkom mjeseca tako su objavili crno-bijelu obiteljsku fotografiju kao službenu čestitku povodom blagdana, dok su na sam Božić objavili još jednu s tog fotografiranja ali ovog puta na njoj su samo djeca - princ Lous, princeza Charlotte i princ George.

image

Nova božićna čestitka na kojoj su samo djeca buduće kraljice i kralja

JOSH SHINNER AFP

Na novoj fotografiji, koju je snimio fotograf Josh Shinner, princeza Charlotte sjedi između braće i grli ih, a sve troje su odlično raspoloženi dok poziraju. Djeca su odjevena ležerno - za kraljevske prilike - pa tako George i Charlotte nose traperice i ležerno otkopčanu košulju, dok je maleni Louis u kratkim hlačicama i košulji.

image

Božićna čestitka princa i princeze od Walesa objavljena je početkom prosinca

Josh Shinner/Kensington Palace/PA Wire/Shutterstock

Djeca prijestolonasljedničkog para omiljena su u Ujedinjenom Kraljevstvu pa je svaki njihov - osobito zajednički - izlazak praćen s velikim zanimanjem. Naravno, najviše pozornosti privlači najmlađi Louis koji redovito radi nepodopštine, dok je starija sestra vrlo fokusirana na to da ga u tome spriječi. Nedavno su tako bili i na tradicionalnom blagdanskom koncertu koji organizira princeza od Walesa, a u obiteljskom izlasku najaktivniji je bio princ Louis koji je s nestrpljenjem čekao da koncert završi, a uspio je i ugasiti svijeću svojoj starijoj sestri Charlotte.

Prisjetite se svih božićnih čestitaka princa i princeze od Walesa!

Linker
28. travanj 2024 06:21