opravdavaju slavne suze

Napad na Meghan stigao i iz obitelji Kate Middleton: ‘Ona je holivudska starleta. Ne vjerujem joj ništa‘

Slavne suze koje je Meghan Markle navodno prolila zbog Kate Middleton uoči svoje svadbe opravdava Gary Goldsmith, ujak buduće kraljice. Objašnjava da je njegova nećakinja spektakularna, smirena i dražesna.

Novi napad na Meghan Markle i njezine izjave u intervjuu s Oprah stigao je iz uže obitelji Kate Middleton. Biznismen Gary Goldsmith (55), ujak vojvotkinje od Cambridgea, javno se svrstao u kamp onih koji Meghan ne vjeruju ni riječ. Najviše ga je zasmetala Meghanina priča da ju je uoči njezinog vjenčanje s Harryjem Kate svojom zločestoćom natjerala u plač.

- Ni na trenutak ne vjerujem da je Kate rasplakala Meghan - tvrdi ujak Gary. - Kate poznajem od njezinog rođenja, u njoj nema nimalo zlobe. To jednostavno nije u njezinoj prirodi. Još je dražesnija iznutra nego izvana. Ako je itko tog dana pobjesnio, sigurno je to bila Meghan. Kate bi pokušala smiriti situaciju.

image
Brat Kateine majke smatra da ona nije nikako mogla rasplakati Meghan.
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Kate nakon intervjua Meghan i Harryja nije reagirala, no... Izraz lica govori više od tisuću riječi

Gary Goldsmith, brat Kateine majke Carole, ističe da je spreman umrijeti braneći čast svoje nećakinje, ”najspektakularnije osobe koju je ikad upoznao”. Imao je lijepo mišljenje i o Meghan, ali ga je razočarala.

- Kad je Meghan prvi put ušla u kraljevsku obitelj, bilo mi je drago zbog Harryja. Kao i ostatku zemlje, činilo mi se da je ona prava stvar. Ali bolno je ovo što se dogodilo. Ne krivim Meghan - ona je holivudska starleta. Ne možete kriviti tigra što je ovci odgrizao glavu. Ne vjerujem ničemu što izusti. Ona je glumica i zna kako manipulirati publikom.

image
Gary Goldsmith smatra da je njegova nećakinja iznimno ljupka i dražesna.
JAMES MARSH/BPI/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Zašto vojvotkinja od Cambridgea nikada ne smije biti uvučena u tračeve? Meghan ‘načela‘ buduću kraljicu

Referirao se Gary i na Harryja, začuđen zašto princ nije adekvatnije reagirao kad je vidio da život u kraljevskoj obitelji škodi mentalnom zdravlju njegove supruge.

- Gdje je on bio u svemu tome? Sigurno joj je kao suprug trebao pružiti potrebnu pomoć i podršku. On je viši vojni časnik koji je bio u ratnoj zoni, trebao bi se moći zauzeti za sebe i svoju suprugu. Ne bi trebao tvrditi da je usmjeren na obitelj jer povrijedio je sve koji ga vole. Zašto je tražio anonimnost i povukao se iz javnog života, a potom na televiziji svoju obitelj i baku bacio pod autobus? Kraljevska obitelj nije rasistička, seksistička, ageistička. Oni su moralni kompas.

image
Kate bi, tvrdi njezin ujak, bila sklonija tražiti rješenje, nego biti dio problema.
SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Novo lice monarhije: Kate i William svojski se trude skinuti stigmu rasizma koju je zacementirao Harry

Što se tiče morala, na Ibizi nastanjen mister Goldsmith već je pokazao da mu je to slaba točka. Svojedobno su ga novinari u tajnoj istraživačkoj operaciji navukli da im prodaje drogu i nabavlja prostitutke, nakon čega su vojvode od Cambridgea s njim prekinuli svaki kontakt.

Linker
19. travanj 2024 14:03