ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Nakon dokumentarca i memoara, stiže reality show o Harryju i Meghan?

Iako bi se dalo pretpostaviti kako će rukovoditeljima Netflixa zasmetati što je Harry najsočnije priče sačuvao za svoje memoare, čini se da oni ustvari zadovoljno trljaju ruke zbog prašine koju je podignula Rezerva.

Kraljevski skandali posljednjih su mjeseci poprimili novu dimenziju zahvaljujući princu Harryju i Meghan Markle. Nakon što smo godinama slušali samo šuškanja s kraljevskih dvora, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa pružili su nam jedinstveni uvid u svoju svakodnevicu i pozadinu "bijega" u SAD kroz Netflixov dokumentarni serijal, a sam Harry je ubrzo dodatno "zapaprio" situaciju svojim memoarima.

Knjiga Rezerva neupitno je iznjedrila mnogo žešće kontroverze i optužbe na račun članova britanske kraljevske obitelji od Netflixove serije. Od Williamovog fizičkog napada, preko "zavjera" protiv Camille do mladenačkih eksperimentiranja s drogom - Harryjevi navodi danima su punili novinske stupce diljem svijeta. Međutim, iako bi se dalo pretpostaviti kako će rukovoditeljima Netflixa zasmetati što je Harry najsočnije priče sačuvao za svoje memoare, čini se da oni ustvari zadovoljno trljaju ruke zbog prašine koju je podignula Rezerva.

image

Rukovoditelji Netflixa navodno su zadovoljni zbog prašine koju je podignula Rezerva

PAUL MARRIOTT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Zahvaljujući Harryju i Meghan, postigli su sjajne brojke gledanosti i žele drugi zalogaj kolača. Harry je sada skinuo rukavice, a Netflix smatra da su u najboljoj poziciji za drugi projekt", ispričao je za The Sun neimenovani konzultant iz Los Angelesa koji surađuje s Netflixom.

Dodao je kako u Netflixovom sjedištu "iza zatvorenih vrata" pregovaraju o reality showu o Sussexima, koji bi dokumentirao Harryja i Meghan dok se snalaze u novoj eri svojih života i obiteljskoj drami nakon Rezerve.

image

Ako pristanu na snimanje realityja, Harry i Meghan morat će pustiti kamere u svoj dom

NETFLIX/PLANET/PROFIMEDIA

"U budućnosti, posljedice onoga što se dogodilo Harryju i Meghan bit će fascinantne gledateljima. Znamo da par cijelo vrijeme snima materijal, tako da nastaje riznica koja bi mogla poslužiti za bombastičnu gledanost", objasnio je anonimni insajder, istaknuvši kako će Netflix inzistirati na većem pristupu i, vjerojatno, sočnijem ekskluzivnom sadržaju, ako Sussexi daju zeleno svjetlo projektu reality showa.

"Da bi se takav dogovor postigao, par bi morao otvoriti vrata svoje kuće u Montecitu. Nema sumnje da je publika bila uzbuđena gledajući Harryja kako govori o svom životu. Interes je i dalje ogroman", zaključio je.

Linker
24. travanj 2024 05:10