Ponos obitelji

Najzgodniji plemić u Britaniji: Arthur je rastao daleko od očiju javnosti, no osvojio je srca cijele zemlje

Arthur studira geografiju na prestižnom fakultetu u Edinburghu, a prije toga je pohađao prestižan Eton College, baš kao William i Harry. Usto je i licencirani trener fitnessa.

Dok je većina zanimanja javnosti koncentrirana na osmero unuka kraljice Elizabete II, djecu njene djece, daleko od očiju javnosti u odrasle ljude izrasli su unuci njezine sestre princeze Margaret. Jedan mladić posebno je oduševio lokalnu javnost - Arthur Chatto je 22-godišnji pranećak kraljice Elizabete, sin je jedine Margaretine kćeri Lady Sarah i Daniela Chattoa, nekadašnjeg glumca.

Mladić je odrastao, zajedno s bratom Samuelom, daleko od pogleda javnosti, a opet blizu dvora. Svojom pojavom ovaj student, koji radi kao model i osobni trener oduševio je Britance, a neki mediji odmah su ga proglasili i najzgodnijim plemićem u zemlji, koji je "svrgnuo s trona" svoje starije bratiće prinčeve Williama i Harryja.

image
Arthur Chatto želi postati marinac
BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Mladić se već neko vrijeme priprema da pristupi marincima, zbog čega naporno trenira te prelazi čak i po 30 kilometara dnevno. Ako mu uspije završiti obuku koja traje 32 tjedna, Arthur će biti prvi član kraljevske obitelji koji će postati marinac. Britanski mediji pišu kako je kraljica, stoga, izuzetno ponosna na njegovu odluku zašto mu daje punu podršku.

Čitajte i: Raskoš u Rimu! Nećakinja koju uspoređuju s tetom Lady Di na vjenčanju godine udala se za 32 godine starijeg milijunaša

Kraljica mu daje punu podršku

"Rekao je kraljici da je primljen na obuku čime je ona oduševljena. Artur je primljen s ostalim kandidatima i počeo je zahtjevne treninge te želi ostvariti ono što njegovi rođaci nisu uspeli", rekao je izvor blizak obitelji za britanske medije.

image
Arthur studira geografiju i radi kao fitness trener
BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Arthur studira zemljopis na prestižnom fakultetu u Edinburghu, a prije toga je pohađao prestižan Eton College, baš kao William i Harry. Istovremeno je i licencirani trener fitnessa.

Mladić je u zanimanje javnosti došao prošlog ljeta kada je uspješno sudjelovao u veslačkoj ekspediciji, koja je trajala 41 dan, a plemić je s drugim veslačima obišao cijelo Ujedinjeno Kraljevstvo. Nimalo jednostavan, a na trenutke i nesiguran, put priveo je kraju u kolovozu 2020. gdje ga je dočekala cijela obitelj, a majka Sarah nije mogla suspregnuti suze od olakšanja što se sigurno vratio.

image
Arthur Chatto veslao je oko Ujedinjenog Kraljevstva u ekspediciji
BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Iako je imao Instagram profil na kojem je objavljivao fotografije s treninga, mladić ih je odlučio obrisati - ostala su tek neke na službenim fotografskim servisima. Navodno je u vezi s Lizzie Friend, kolegicom s fakulteta.

Linker
15. travanj 2024 13:27