GEOFF ROBINSON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Mia Tindall

Najveća "vragolanka" britanske kraljevske obitelji slavi veliki 10. rođendan

Kći Zare Tindall i četvrta praunuka pokojne kraljice Elizabete II. bila je oduvijek najživlja članica kraljevske obitelji koju ponekad ni roditelji nisu uspjeli disciplinirati. Baš poput njezinog mlađeg rođaka, princa Luisa koji joj je dosljedni nasljednik u nepodopštinama.

Kći Zare Tindall i četvrta praunuka pokojne kraljice Elizabete II. bila je oduvijek najživlja članica kraljevske obitelji koju ponekad ni roditelji nisu uspjeli disciplinirati. Baš poput njezinog mlađeg rođaka, princa Luisa koji joj je dosljedni nasljednik u nepodopštinama.

Nakon što se prije nekoliko dana vratila s roditeljima iz Australije, malena Mia Tindall proslavila je deseti rođendan. Najvragolastija od trinaestoro unučadi pokojne kraljice Elizabete II., ponekad je prava muka svojim roditeljima koji je jedva uspijevaju savladati kako bi se bar u formalnim situacija ponašala dostojno kraljevske obitelji. Njezina mama Zara Tindall, kći je princeze Anne, jedine kćeri kraljice Elizabete II., a tata joj proslavljeni ragbijaš Mike Tindall.

image

Mia svojim muškim prijateljima objašnjava kako se igra polo

SILVERHUB/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Ni princ William ju nije mogao uloviti

I-I-IMAGES, PACIFICCOASTNEWS/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA
image

Mia na zidu za penjanje

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
image

Od malena je i za volanom

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
image

Samo da je neka aktivnost

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Mia je oduševljavala svojim nepodopštinama

/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Uvijek u pokretu, spremna na nepodopštine, teško ju je bilo ‘ukrotiti‘ od malih nogu pa je primjerice, kada je 2016. napravljen službeni portret kraljice Elizabete II. s unučadi, Mia ukrala njezinu torbicu i nije ju ispuštala iz ruke ni tijekom snimanja. Stariji su shvatili da joj je bolje popustiti nego se s njom svađati pa je nastala jedna od najslađih fotografija koja je otkrila da je s toliko djece zabavno i u ‘krutoj‘ kraljevskoj obitelji. Kako joj je mama profesionalna jahačica koja je sudjelovala i na Olimpijadi, Mia je odrasla u prirodi, uz životinje i konjičke terene što ju je još udaljilo od strogih kraljevskih protokola. Ni ona kao ni mlađa sestra Lena i maleni brat Lucas, nema kraljevsku titulu što joj sigurno bitno olakšava život.

image

Legendarni portret kraljice s praunučadi i Miom koja joj je ‘otela‘ torbicu

ANNIE LEIBOVITZ/PA IMAGES/PROFIMEDIA
image

Akrobacije na tatinim rukama

GEOFF ROBINSON PHOTOGRAPHY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

S tatom i danas zaigra nogomet

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

Tata joj dozvoli i da mu se popne na glavu

PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
image

Mia je brižna starija sestra dvogodišnjem Lucasu

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nema stege, nema pravila pa se i rijetko pojavljuje na službenim kraljevskim događanjima. Sada je doduše već velika djevojčica pa se i malo uozbiljila čemu je sigurno pridonijelo i to što je dobila dvoje jednako živahne mlađe braće. S tatom igra nogomet, voli ragbi, najdraži joj je naravno bungee jumping, a obožava konjičke trke te često je se može vidjeti kako strastveno navija. Posljednji put je u javnosti viđena na božićnoj misi na koju je stigla s maminim bratićem, princom Williamom i princezom Kate te njihovom djecom držeći malenog Louisa za ruku.

image

Na obilježavanju kraljičinog platinastog jubileja Mia je sjedila iz malenog Louisa koji je od nje ‘preuzeo titulu‘ najživahnijeg člana kraljevske obitelji

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Na božićnu misu stigla je s obitelji maminog bratića, princa Williama držeći se za ruku s malenim Louisom

SHUTTERSTOCK
image

Strastvena navijačica na konjskim utrkama

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

S obzirom koliko u kraljevskoj obitelji ima mališana sigurno se priprema veliko slavlje za prvi okrugli rođendan živahne Mije koji će se održati daleko od očiju javnosti. Naime, supružnici s djecom žive na velikom imanju Gatcombe Park u pokrajini Gloucestershire koje je u vlasništvu Zarine mame, princeze Anne.

Linker
28. travanj 2024 17:41