Oči ne lažu

Najtužnija princeza se nasmijala: Charlene, umjesto da smiri, ponovo je zabrinula javnost

Supruga monegaškog vladara nalazi se u JAR-u od ožujka, odakle se s vremena na vrijeme javi objavom na Instagramu, ovog je puta opet zabrinula pratitelje.

Mjesec dana nakon što su princezu Charlene od Monaca otpustili iz bolnice ona se javila na svojim društvenim mrežama sa 'svježom' fotografijom. Najtužnija europska princeza, kako je još nazivaju, već se mjesecima nalazi u rodnoj Južnoafričkoj Republici, a prije nešto više od mjesec dana završila je na hitnom odjelu. I nakon te posljednje hospitalizacije, javnost nije vjerovala da je razlog njezina dugotrajnog boravka u Africi - bolest.

Sada se princeza javila jednostavnom fotografijom, ona sjedi za stolom, pozira i smije se u kameru. Odjevena u jednostavnu crnu majicu, oko vrata joj visi bijela krunica, ispred nje je otvorena Biblija. "Blagoslov Božji", napisala je Charlene uz fotografiju.

No, umjesto da svojom slikom umiri sve zabrinute, učinila je upravo suprotno. Vidljivo mršavija i umornijeg lica, njezin osmijeh ne izgleda iskreno. Ako je trebala dokazati kako se uskoro napokon vraća u Monaco, gdje je čekaju princ Albert i šestogodišnji blizanci Jacques i Gabriella, ovom je objavom samo još više zabrinula pratitelje i javnost.

Čitajte i: Sve obavijeno velom tajne! Dok je njegova ‘odbjegla‘ princeza u bolnici, princ Albert s djecom na službenom putu

Princeza Charlene nije se vratila u Monako od ožujka, njezin suprug princ Albert i njihovi šestogodišnji blizanci posjetili su je čak dva puta. Kao razlog ostanka u Africi iz palače navode da se princeza bori s teškim upalama uha, nosa i grla, zbog čega se čak morala podvrgnuti operaciji i ne može putovati avionom.

U posljednjem periodu princeza Gabrielle i princ Jacquesa s ocem su išli i u službeni posjet Irskoj, a počela im je i škola, njihova majka sve je to propustila, kao i 10. obljetnicu braka s Albertom. Sve to izaziva ogromnu sumnju kod javnosti o pravim razlozima njezinog ostanka u JAR-u, zbog čega se na posljetku i sam princ Albert oglasio u rujnu.

Čitajte i: Nije mogao više šutjeti: Princ Albert progovorio o svojoj ‘odbjegloj‘ supruzi i pravom razlogu odlaska s dvora

Oglasio se i princ

"Nije otišla jer je bila ljuta na mene ili na bilo koga drugog. Otišla je kako bi ondje preispitala rad svoje Zaklade i uzela malo slobodnog vremena za provesti s bratom i prijateljima. Tamo je trebala ostati samo tjedan dana, maksimalno 10, ali tamo je još uvijek jer je imala infekciju, a nastale su i komplikacije", objasnio je Albert.

Dodao je kako nije htio komentirati tračeve. "Okrenuo sam se brizi o djeci. I mislio sam da će ta naklapanja jednostavno nestati. Znate, ako svaki put pokušavate odgovoriti na sve što izađe na vidjelo, gubite vrijeme", kazao je Albert te istaknuo da glasine vrlo jako utječu na Charlene.

Čitajte i: Panika na dvoru! Princeza Charlene nikako da se vrati u zemlju, javnost sve uvjerenija da to znači definitivan kraj

"Naravno da to utječe na nju, naravno i da utječe na mene. Pogrešno shvaćanje događaja uvijek je štetno. Laka smo meta, pogođeni smo jer su oči javnosti uperene u nas", kazao je vladar Monaca.

Linker
19. travanj 2024 03:02